12 september 2022  Technische Jeugdcommissie met presentatie aan jeugdselectietrainers

Geplaatst op 12 september 2022 • 10:36 • NieuwsClubnieuws

Technische Jeugdcommissie trapt nieuwe seizoen af met presentatie aan jeugdselectietrainers

Op zaterdag 10 september is de aftrap gedaan voor het seizoen 2022-2023. Alle selectietrainers van onze jeugdteams (JO-8 t/m JO19) waren uitgenodigd en werden door de Technische Jeugdcommissie (TC) meegenomen in de plannen voor het komende seizoen. Er werd achtereenvolgens gesproken over ons nieuwe Speler Informatie Systeem (SPINSY) wat we dit jaar verplicht gaan inzetten, over ons Video Analyse Systeem (VEO) waar trainers gebruik van kunnen maken, over onze samenwerking met NEC en de voordelen die dit kan opleveren en over de Kernwaarden die we binnen Blauw Geel’38 hanteren.

Daarna gaf onze nieuwe Hoofd Jeugdopleiding Claus Foederer een presentatie over de manier waarop hij met zijn collega’s van de TC vorm gaat geven aan het trainen, coachen en beter maken van onze trainers. Wat de spelprincipes zijn en hoe we dit seizoen in 3 cycli gaan werken om onze doelen allemaal te bereiken. Een mooie, zeer geslaagde en interactieve dag, waar we met plezier op terugkijken en waarmee we met vertrouwen het komende jaar ingaan.

Namens de TC Jeugd, Ton van Lith

  • SPINSY: speler-volg-systeem, ontwikkeling spelers registreren en bijhouden
  • VEO: wedstrijden filmen en beelden gebruiken om te verbeteren
  • TC Jeugd: Claus Foederer, Björn Callaars, Patrick Cissen, Nicky van der Heijden en Ton van Lith (met ondersteuning van Jari Vervoort, Turgay Arslan en Youssef Laaroussi)
Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2022  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO