Ledenadministratie

De contributies voor het seizoen 2023-2024 zijn toegelicht, goedgekeurd en vastgesteld tijdens de Algemene Ledenvergadering van 9 november 2022. De contributie inning voor het nieuwe seizoen 2023-2024 staat gepland voor juni/juli 2023. Overeenkomstig artikel 8 van de statuten van s.v. Blauw Geel ’38 zijn de leden VERPLICHT de contributie bij vooruit betaling te voldoen, dat wil zeggen dat de contributie in juni/juli wordt afgeschreven, voor het seizoen dat in augustus/september begint.

Indien contributies niet tijdig betaald zijn, zijn spelers/speelsters niet speelgerechtigd en kunnen derhalve niet meedoen aan trainingen, wedstrijden en andere activiteiten georganiseerd door Blauw Geel’38/Jumbo.

De inning van de contributie vind altijd plaats in de maand juni. Als de contributie niet is voldaan voor 1 augustus 2019 wordt de betrokkende afgemeld en is niet meer speelgerechtigd. Het rekeningnummer m.b.t. de contributie inning is Rabobank IBAN nummer NL17RABO 0153 3822 60 inzake contributie inning. Vermeld bij betaling, je naam lidnummer en geboortedatum.

CONTRIBUTIE SEIZOEN 2023-2024

*Ondersteunende leden, zijn leden die niet actief voetballen in welke afdeling dan ook.

Senioren
234 Euro
Veteranen234 Euro
JO19 en MO19171 Euro
JO17 en MO17164 Euro
JO15 en MO15164 Euro
JO13 en MO13158 Euro
JO12158 Euro
JO11 en MO11158 Euro
JO10158 Euro
JO09 en MO09158 Euro
JO08 en JO07158 Euro
Ondersteunende leden tot 65 jaar87 Euro
Ondersteunende leden vanaf 65 jaar32 Euro

I.v.m. onder andere gestegen energie kosten en inflatie effecten zijn wij genoodzaakt deze verhoging door te voeren.

Betaling per acceptgiro is niet meer mogelijk, zie daarvoor een eerdere publicatie van het bestuur. Eventuele wijzigingen van de contributie kunnen worden vastgesteld tijdens een algemene ledenvergadering. Het verenigingsjaar loopt van 1 juni t/m 31 mei.

OVERSCHRIJVINGEN

De manier van overschrijven is helemaal gedigitaliseerd, dat houd het volgende in
Een speler die naar een andere club wil, hoeft zich daar maar aan te melden en via Sportlink wordt de overschrijving in gang gezet. De te verlaten vereniging kan een financiële blokkade activeren als een speler niet aan zijn verplichtingen heeft voldaan, zo gauw de blokkade is verwijderd wordt de overschrijving verleend. Er komen dus geen formulieren en Spelerspassen aan te pas.

Uitzondering op deze, zijn de internationale overschrijvingen, deze gaan nog op de oude manier.

AFMELDEN

Het afmelden van leden, moet schriftelijk gebeuren bij de ledenadministratie en nergens anders, dit kan per mail. ledenadministratie@blauwgeel.nl. Telefonische afmeldingen worden niet meer aangenomen.

Zelf persoonlijke gegevens aanpassen in voetbal.nl

Mijn persoonsgegevens

Via Mijn Gegevens kan je jouw persoonlijke gegevens inzien en wijzigen, indien jouw vereniging heeft ingesteld dat deze mag wijzigen via de app. Wil jouw vereniging dit niet, dan kun je alleen je foto, mobiele nummer en je zichtbaarheid aanpassen.

Foto

Je ziet hier jouw foto. Lees hier meer over het gebruik van je foto. Wil je jouw foto wijzigen en lukt dat niet? Lees hier wanneer je dat wel kunt doen en wanneer je contact moet opnemen met de ledenadministratie.

Persoonsgegevens

Jouw naamgegevens kan je inzien, maar niet wijzigen. Het wijzigen van deze gegevens kan plaatsvinden via de ledenadministratie van je vereniging. Het is tevens mogelijk je gegevens te laten wijzigen door de bond.

Adresgegevens

Jouw adres kan je zelf wijzigen in de app.

Communicatiegegevens

Jouw vaste telefoon en mobiele telefoonnummer kan je zelf wijzigen in de app.

Zichtbaarheid

In de app kan je zelf je niveau van zichtbaarheid instellen.

Voor de rest kun u een mail sturen naar: ledenadministratie@blauwgeel.nl

KLACHTENPROCEDURE

KLIK HIER -> Klachtenprocedure 

ONGEVALLEN VERZEKERING

Ieder lid is via een ongevallenverzekering bijverzekerd bij de KNVB. Als een lid aanspraak denkt te moeten maken op deze verzekering zijn er schadeformulieren verkrijgbaar bij de ledenadministratie. Deze verzekering gaat pas tot uitkering over als je eigen verzekering niet voldoende dekkend is.

Sportjeugdfonds
Ouders die gebruik willen maken van het Sportjeugdfonds:

Flyer jeugdsportfonds jeugdcultuurfonds maatschappelijke participatie 2019

Indien door betrokkene een aanvraag hiertoe heeft gedaan, dienen wij een kopie van de aanvraag te ontvangen ter verwerking in de ledenadministratie.

ledenadministratie@blauwgeel.nl

Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2018  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO