5 november 2021  Stewards gevraagd!

Geplaatst op 5 november 2021 • 10:35 • NieuwsClubnieuws

Stewards gevraagd!

Altijd al eens in de keuken willen kijken bij de veiligheidsorganisatie van Blauw geel’38 en een bijdrage willen leveren aan een geslaagde voetbalavond? Dan is dit je kans! Bij Blauw geel’38 zijn we namelijk op zoek naar enthousiaste stewards die ons team willen komen versterken bij thuiswedstrijden. Ben jij ouder dan 18 jaar, woonachtig in Veghel of omgeving en heb je iets met gastvrijheid en veiligheid? Dan zijn we op zoek naar jou.

Hoe ziet jouw wedstrijd er uit als steward?
Je begint de middag/avond met een overleg met je collega’s. Vervolgens sta je samen met jouw collega’s klaar om de supporters op een gastvrije manier te ontvangen. Je bent voor supporters het eerste aanspreekpunt en het visitekaartje van onze club. Tijdens de wedstrijd sta je rondom het veld om toezicht te houden. Aan het einde van de wedstrijd kom je samen met collega’s om de wedstrijd te evalueren onder het genot van een drankje.

Normaal gesproken worden er bij elke thuiswedstrijd van Blauw geel’38 3 stewards ingezet. Het is onze bedoeling om een grotere poule op te leiden zodat niet iedereen elke wedstrijd ingezet hoeft te worden. We willen ook dames uitdrukkelijk uitnodigen om zich aan te melden!!

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2021  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO