9 maart 2014  Volharding verslaat Blauw Geel 2 opnieuw, 4-1.

Geplaatst op 9 maart 2014 • 20:40 • ClubnieuwsSenioren

Door: Peter Bijvelds
Foto’s: Ad van Dooren

Een mooie zonnige zondag werd niet onze zondag! Volharding bleek in eigen huis wederom te sterk en won verdiend. Op een verschrikkelijk veld wisten we dat strijd geboden was om ons surplus aan technische kwaliteit eventueel uit te kunnen buiten. Dat gebeurde onvoldoende al scoorden we uit een vrije trap al na twee minuten 0-1. Nadien was er van voetbal nauwelijks sprake en kregen we enkele kleine kansjes. We hadden bepaald pech toen de arbiter vanuit het niets een situatie verkeerd beoordeelde. Olger speelde uitsluitend de bal maar zag tot zijn ontzetting dat de arbiter naar de stip wees. De scheidsrechter leek zelf ook ontdaan en gaf geen kaart. De ruststand van 1-1 was daarom wat meer gelukkig voor de thuisploeg. Na rust hetzelfde spelbeeld, nul komma nul voetbal. Volharding won echter meer duels en was frisser en irritanter tegelijk! Een prachtige knal en een vermijdbare goal zorgden snel voor 3-1. Op het moment dat een tegenstander wegens herhaaldelijk commentaar rood kreeg zouden we eigenlijk onze enige open kans in de tweede helft krijgen. Dat was illustrerend voor ons magere spel. De 4-1 was een formaliteit. Een forse domper voor ons. Volharding zet ons twee keer keihard terug op aarde en was uiteindelijk op alle fronten de bovenliggende partij. Nu de topper uit naar Gemert!