6 mei 2015  Van Berlo Bedrijfsvloeren nieuwe begunstiger van en voor Blauw Geel’38

Geplaatst op 6 mei 2015 • 2:44 • SeniorenBusiness Club

Een hartelijk welkom binnen de club. De naam Van Berlo is geen onbekende in het Veghelse maar juist ook ver daarbuiten heeft de naam een grote waarde en betekenis. Het fraaie hoofdkantoor van Van Berlo staat aan de Doornhoek in Veghel. Frank en Marcel van Berlo zijn terecht trots op hun onderneming. De bedrijfsvloeren-specialist is een in breedte erkend succesvol bedrijf. De innovativiteit  als producent én ontwerper van de industriële vloeren, reiken tot verder buiten de bekende omgeving. In zowel Nederland als zeker ook in België. Is Van Berlo bedrijfsvloeren de meest competente ‘speler’ in deze markt en wordt door relaties dan ook met tevredenheid, dé partner genoemd. Van Berlo wil graag ‘leading’ zijn in ontwikkelingen en kan dat ook door -naast het gebruik van praktische oplossingen- ook fundamentele technische principes toe te passen, welke na onderzoek van nieuwe technologieën, ook functioneel worden toegepast.

Hiermee weet Van Berlo belangrijke toevoegingen te doen aan de eigen producten. Van Berlo bedrijfsvloeren ziet het dan ook als deel van haar missie om steeds opnieuw, en specifiek gericht, een toegevoegde waarde te creëren voor haar relaties. Dat hierbij een 100% betrouwbaarheid past met de bedrijfsprocessen, de leveringen en natuurlijk ook de afspraken, vind Van Berlo bedrijfsvloeren als vanzelfsprekend. Mede hierdoor, en natuurlijk de hoge kwaliteitsnorm, kan hiermee gewerkt worden aan sterke continuïteit. Zoals ook de normen en waarden van Van Berlo bedrijfsvloeren hoog in het vaandel worden gevoerd, is men steeds met een hoge standaard en ondersteuning aan het werk die steeds moeten leiden tot verbeterprocessen.Dat is ook voor de samenleving van toepassing en prestaties die daarvoor zijn.

van Berlo1

Mede uit dat deel komt ook de warme belangstelling om Veghels’ grootste sportvereniging te ondersteunen.Frank en Marcel van Berlo, de directie van Van Berlo bedrijfsvloeren, hebben de ondersteuning van BlauwGeel’38 dan ook gezien als maatschappelijke ondersteuning dat met de support aan BlauwGeel’38, natuurlijk een breed en dankbaar draagvlak kent. Van Berlo bedrijfsvloeren evalueren, verfijnen, ontwikkelen en optimaliseren steeds…..ook naar klanttevredenheid  en weet daarom dat ook verbeterprocessen binnen een vereniging blijvend noodzakelijk zijn. De steun van Van Berlo bedrijfsvloeren aan de club is dan ook een belangrijke en waardevolle te noemen.

van Berlo2

 

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2015  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO