8 mei 2015  Mededelingen Ledenadministratie,

Geplaatst op 8 mei 2015 • 15:18 • ClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillenDames

In het najaar heb ik een aantal donderdagavonden geprobeerd een spreekuur van de grond te krijgen, maar de belangstelling was zeer minimaal, het kan dus zijn dat er geen behoefte is, het kan ook zijn dat het voor de ouders en leden teveel problemen oplevert om op dat tijdstip naar het sportpark te komen. Nu wil ik proberen om een avond, dat zou dan dinsdagavond worden, op afspraak beschikbaar te zijn op het sportpark vanaf 19.00 uur.

Een afspraak kan worden gemaakt op onderstaand mail adres. Tot hoelang ik er dan ben ligt dan aan de aanspraken!! die er eventueel gemaakt worden.

Gezien het tijdstip van het seizoen, zouden dan o.a. overschrijvingen afgewerkt kunnen worden. Bij deze het verzoek deze vooraf wel even per mail te melden, zodat ik thuis al de voorbereidingen kan doen. Ik wil van het geloop af, bij mij aan de deur en dat ouders of leden bij mij aan de deur moeten gaan staan wachten, omdat ik de papieren in orde moet maken. Bovenstaande zou dan een oplossing kunnen zijn.

3e Mededeling inning contributies Seizoen 2015-2016.

Vanwege het Iban en Sepa gebeuren zijn wij verplicht door de Bank deze inning via een vooraankondiging te melden, dit is dus de derde, om uit te sluiten dat de aanmelding wordt gemist, zal deze een aantal keren worden herhaald,

De inning zal plaatsvinden in de derde of vierde week van Juni.

Tevens wil ik eenieder vragen om kort te sluiten of de gegevens m.b.t. de inning nog wel actueel zijn, deze blijken bij een aantal leden niet te kloppen of toegankelijk. Actueel maken geld ook voor de woonadressen en mail adressen. Afmelden voor het nieuwe seizoen voorkomt ook afschrijving van de contributie. Ouders die gebruik maken van Jeugdsportfonds of Stichting Leergeld moeten dit tijdig melden

Voor vragen kunt u mailen naar onderstaand adres.

Met vriendelijke groet Peter van Ravenstein

Ledenadministratie E-mail ledenadministratie@blauwgeel.nl

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2015  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO