1 januari 2016  Receptie op Nieuwjaarsdag weer groot succes

Geplaatst op 1 januari 2016 • 23:38 • Senioren

Vanaf 14.00 uur waren de deuren van ons fraaie clubhuis geopend voor de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie. Direct liep het al storm en groeide de gezelligheid tot een waar familiegevoel. Nadat het bestuur alle gasten persoonlijk de beste wensen gaven, en natuurlijk ook ontvingen, was het tegen half vier tijd voor de jaarlijkse speech van voorzitter Frank Pulles. Na iedereen welkom te hebben geheten, waaronder Burgemeester Adema en wethouders Goijaarst en Van Rinsum maar ook Prins Tinus d’n Twidde met adjudanten Yvo en Emiel en het dorstlustige gevolg en de heer en mevrouw van Eerd vanuit hoofdsponsor Jumbo, deed de voorzitter een terugblik op vooral gerealiseerde zaken en sprak ook nogmaals zijn bewondering uit voor Piet Verbakel en Toon vd Laar die beide al ruim 70 jaar lid van de club zijn.

Frank sprak vooral over het hebben van plezier. Plezier aan het spel en plezier in o.a. de bijdrage die heel veel vrijwilligers verzetten en daarmee bijdragen aan het welzijn van Veghels’ grootste sportvereniging. Ook de duurzaamheid die de club voorstaat, is issue geworden die we met elkaar zo goed mogelijk in gaan zetten en tevens de voorzitter veel aandacht voor de normen en waarden zoals de club die voorstaan en riep ook eenieder op deze optimaal in te zetten en toe te passen. Natuurlijk was er de aandacht voor de functie van hoofdtrainer. Het vertrek van Erwin van Breugel, vraagt tenslotte om opvolging. Frank maakte een einde aan de speculaties en openbaarde dat Niels van Casteren de nieuwe man is die de selectie in het volgend seizoen onder zijn hoede zal krijgen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook was er het nieuws dat BlauwGeel de exploitatie van de fraaie ijsbaan zal gaan doen m.i.v. 6 januari en wel t/m 14 februari. Dat daar nog een flink aantal vrijwilligers voor nodig zijn, werd reden om de aanwezige gasten te verzoeken zowel zelf als ook andere te enthousiasmeren een steentje hieraan bij te dragen. Na de speech van voorzitter Frank, ging de microfoon ‘even’ naar Prins Tinus d’n Twidde. Hij wilde een onderscheiding uitreiken aan verenigingsman pùr sang, Willen den Das. Met stevige muziek, werd Willem en echtgenote Dori de versierselen omgehangen wat door de volle zaal met een daverend applaus werd begroet.

IMG_0030

Ook collega-horeca-dames, Manuela en Lisbeth ontvingen het kleinood en tot slot werd ook de eer toegekend aan voorzitter Frank Pulles. Het bleef nog lang gezellig druk op het PWA waar we kunnen terugkijken op een zeer geslaagde receptie 2016!

IMG_0038

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2016  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO