1 januari 2016  Niels van Casteren wordt nieuwe hoofdcoach van Blauw Geel ’38/JUMBO

Geplaatst op 1 januari 2016 • 16:00 • ClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillenDamesBusiness Club

Tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie op vrijdag 1 januari maakte voorzitter Frank Pulles bekend dat Blauw Geel ’38/JUMBO in Niels van Casteren (36) haar nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2016/2017 heeft gevonden. Onze club en Niels van Casteren sloten een eenjarige verbintenis af met de intentie om langer met elkaar door te gaan.

Van Casteren is geboren in Schaijk en woont in Herpen. In het dagelijkse leven is hij leraar lichamelijke opvoeding en topsportcoördinator bij het Hooghuis College in Oss.

Als voetbaltrainer kent hij ondanks zijn betrekkelijk jonge leeftijd reeds een prima staat van dienst. Hij startte in 2005 bij BVO TOP Oss (2 seizoenen), daarna BVO PSV (ook 2 seizoenen) en hij werkte maar liefst 7 seizoenen bij BVO Vitesse. Bij al deze clubs was hij werkzaam als jeugdtrainer van teams in variërende leeftijdsklassen.


Vanaf 2011 is Niels van Casteren actief als seniorentrainer in het amateurvoetbal. Al die tijd werkte hij als hoofdcoach van het succesvolle Osse DESO.
 
René Barten (voorzitter van de technische commissie BG Top) over de komst van Van Casteren: “Niels heeft op ons een frisse, uitstekende indruk gemaakt. We denken ook dat zijn en onze visie als club vrijwel naadloos op elkaar aansluiten. We verheugen ons enorm op de samenwerking.”
 
Niels van Casteren: “Ik vind het eervol dat een grote, gereputeerde club in deze regio haar keuze op mij heeft laten vallen. Uiteraard maak ik het seizoen bij DESO met volle overtuiging af maar daarna maak ik me op voor deze zeer enerverende nieuwe uitdaging!”

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2016  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO