9 januari 2016  BLAUW GEEL’38/JUMBO LAAT VEGHEL EN OMGEVING (door)SCHAATSEN

Geplaatst op 9 januari 2016 • 6:14 • SeniorenJuniorenPupillenDames

Na de succesvolle periode van de afgelopen weken blijft schaatsen in Veghel nog langer mogelijk. Het succesverhaal van de ijsbaan in Veghel is ongetwijfeld bekend. De stichting Rotary Veghel heeft vanaf 25 november j.l. een geweldig succes weten te behalen om alles en iedereen te kunnen laten schaatsen. Op de maar liefst 625m2 hebben duizenden bezoekers genoten van dit mooie initiatief.

Blauw Geel heeft de mogelijkheid gekregen om dit succesvolle fenomeen nu voort te zetten. Vanaf woensdag 6 januari t/m zondag 14 februari blijft, als enige in de grote regio, de ijsbaan voor het publiek geopend. Snelheid en veel enthousiasme heeft mogen leiden tot dit geweldige en sportieve succes. Goed voor de club en zeker ook een geweldige mogelijkheid om iedereen in Veghel en de weide omgeving, van Meijerijstad tot Uden en Oss, nog 6 weken schaatsplezier te kunnen gunnen.

In overleg zijn er natuurlijk aangepaste openingstijden voor de ijsbaan. Daarom is er 5 dagen per week schaatsplezier, van woensdag t/m zondag. De voorlopig openingstijden, zijn: woensdag van 13.30 uur tot 20.00 uur, donderdag en vrijdag van 16.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag en zondag van 11.00 uur tot 20.00 uur.

Veel enthousiasme maakt licht werk

Belangrijk is natuurlijk de inzet van veel vrijwilligers. Graag zien we bezetting in zgn. ‘shiften per dag’. Wil jij dus wat hulp bieden …..GRAAG! Ben jij enkele keren in staat om onze BG-familie-kar mede te trekken, dan rekenen we heel graag op jouw inzet. Met elkaar is het voor niemand te veel en uiteindelijk draag jij ook bij aan het verwachte succes voor jouw club! Misschien help jij mee op vaste tijden per week en/of kun je samen met een vriend, kennis of familielid jouw bijdrage leveren voor de club. We kijken ernaar uit, want….

JOUW TOEZEGGING IS VAN HET GROOTSTE BELANG!

Natuurlijk is de oproep voor iedereen bedoeld, ook als je al wat doet bij onze mooie club, maar juist ook zij, die niet altijd de tijd hebben, en deze (maar) 6 weken hun inzet wel willen/kunnen geven, zien wij graag ter ondersteuning. Doe je aanmelding nu op ijsbaan@blauwgeel.nl , en geef aan welke tijden wij jou mogen inzetten!

Namens ook jouw club, alvast hartelijk bedankt!

Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2016  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO