6 mei 2012  Ongeïnteresseerd Blauw Geel 2 verliest in Nuland

Geplaatst op 6 mei 2012 • 20:40 • ClubnieuwsSenioren

NULAND – Blauw Geel 2 heeft de laatste wedstrijd van het seizoen verloren. Afgelopen zondag bleek Nulandia met 1-0 te sterk. Blauw Geel speelde matig en had dan ook geen recht op de winst.

Het beeld van de westrijd is simpel te schetsen. Blauw Geel had de bal, Nulandia de kansen. De Veghelaren kregen wel geteld één kans, maar Alex Lemstra vond de doelman op zijn weg. De aanval waar de kans uit onstond was overigens prachtig. Verder had het meereisde publiek weinig te genieten.

Door: Ties van Dooren.

Slordig

De goal van Nulandia, thuis nog ongeslagen, kwam niet geheel uit de lucht vallen. De thuisploeg was al een aantal keer gevaarlijk geweest. Na een prachtige steekbal vanaf het middenveld was het in de blessuretijd voor de rust wel raak. De blessuretijd die tot ieders verbazing ruim 7 minuten duurde. Zoals eerder vermeld had Blauw Geel veel meer balbezit, maar kansen bleven uit. Bovendien was de opbouw slordig en leken de middenvelders en aanvallers de bal niet te willen. De kampioen van de reserve hoofdklasse liet zondag veel te weinig zien. Een kampioen onwaardig.

Concentreren

De scherpte was er afgelopen zondag zichtbaar vanaf. Iets wat eigenlijk niet mag, maar wel te begrijpen is. Dit Blauw Geel 2 moet zich 100% inzetten en concentreren, anders krijgen ze het tegen iedere tegenstander lastig. Deze wedstrijd moet snel vergeten worden, aangezien het NK voor de deur staat. De Veghelaren moeten de komende wedstrijden in ieder geval uit een ander vaatje tappen.