6 mei 2012  Prinselijk trio geniet van 7 klapper Blauw Geel C1

Geplaatst op 6 mei 2012 • 20:25 • ClubnieuwsJuniorenPupillenDames

Alweer de laatste wedstrijd van het seizoen, de laatste kans om te vlammen. En niet alleen om het seizoen in stijl af te sluiten maar zeker ook omdat er hoog bezoek was. Prins Marco en zijn adjudanten Marc en Marc mochten deze wedstrijd als ware VIPS bijwonen.

Zij werden getrakteerd op een fel Blauw Geel C1, dat nog een keer alles uit de kast wilde halen. Het was veel beter dan het reeds gegradeerde Geleen Zuid. Blauw Geel kwam dan ook gemakkelijk aan zijn kansen en kon ook vrij vroeg scoren. Prachtige aanvallen zorgden voor doelpunten van Sander, Mo en Anthony. Vlak voor rust kreeg ook nog de doelman van de gasten een rode kaart omdat hij de doorgebroken Mo buiten de 16 omver liep. Blauw Geel speelde ruim een helft tegen 10 man en de wedstrijd was met een 4-0 ruststand al beslist.

Na rust leken de gasten toch wat uit hun schulp te kruipen en werden ze weliswaar een aantal keer gevaarlijk.  Tot scoren kwamen ze echter niet Dirk was oplettend op een aantal hoge ballen en kon zo gevaar voorkomen. Na de beginfase werd Blauw Geel weer de betere ploeg en kon het de wedstrijd weer dicteren. Een aantal mooie aanvallen werden wederom succesvol afgerond. Het absolute hoogtepunt kwam echter van de voet van Davey. Hij ontving de bal op 18 meter van het vijandige doel en maakte de weg voor het schot vrij. Met zijn soevereine linkerbeen plaatste hij de bal in de verre kruising en sloeg de bal via de onderkant van de lat binnen.

Een prachtig slotakkoord van een ware 7 klapper. C1 beloont zich na een goed seizoen waarin we als team enorm zijn gegroeid.

Jongens allemaal hartstikke bedankt voor dit leuke jaar!