25 september 2016  Een punt gestolen uit Gemert

Geplaatst op 25 september 2016 • 19:34 • Senioren

Prachtig voetbal weer vandaag in Gemert met twee ploegen, die qua punten dicht bij elkaar liggen. De 1e helft had blauwgeel iets meer balbezit maar waren de counters van Gemert heel gevaarlijk. Gemert heeft veel diepgang vanuit het middenveld en met snelheid voorin zorgde ze voor gevaarlijke situaties voor het doel van blauwgeel. Blauwgeel had ook een paar fraaie kansen maar er werd niet op tijd gevuurd op het doel.  Gemert was de eerste ploeg die beter omging met de kansen. In de 21e minuut was het 1-0 voor de thuisploeg. Het veldoverwicht van blauwgeel werd in de 30e minuut beloond. Een goede doorkopbal van Chamel Ramazan op Sami Kutlu zorgde voor onrust bij de verdediging van Gemert. Het werd een eigen doelpunt maar die tellen ook 1-1.

Het beeld in de 2e helft was radicaal anders. Gemert was veel gevaarlijker dan blauwgeel door snelle omschakelmomenten na veelvuldig balverlies van de Veghelse ploeg. In de 52e minuut scoorde Gemert terecht de 2-1. Daarna werden nog vijf levensgrote kansen door Gemert niet benut. Dan gelden de algemene voetbalwetten dat het doelpunt aan de andere kant valt. In de 82 minuut scoorde Soufian El Kaddouri de 2-2 met het hoofd, na een vrije trap van Zijad Jusic. Het geluk was aan de zijde van Blauwgeel deze keer en werd er een puntje uit Gemert gestolen. Keihard gewerkt en als team gestreden en dat is soms het enige wat je kan doen. Complimenten boys! Youssef Laaroussi