19 september 2016  Vandaag de kampioen van afgelopen seizoen op bezoek in Veghel

Geplaatst op 19 september 2016 • 8:29 • ClubnieuwsSenioren

In de 1e helft begon blauwgeel sterk aan de wedstrijd. Een flitsende combinatie tussen Chamel Ramazan en Achmed Abdirizak in de 8e minuut, werd netjes afgerond met een mooie lob door laatstgenoemde (1-0). Blauwgeel bleef aandringen om meer doelpunten te scoren. In de 31e minuut na een een foutje van Bekkerveld, schakelde blauwgeel razendsnel om. Rolf vd Boogaart stuurde Emre Gumus de diepte en hij scoorde beheerst (2-0). Lang kon men er niet van genieten, want nog geen minuut later werd in de 32e minuut de tegentreffer gescoord. In de 2e helft ging blauwgeel vrolijk verder met

goed voetbal. Er werden helaas ontelbare kansen om zeep geholpen, het was een wonder dat er na 90 minuten maar 2-1 was voor blauwgeel. In de laatste minuten kreeg Bekkerveld een paar opgelegde kansen om blauwgeel tegen de verhouding in pijn te doen. Maar keeper Michiel Merks hield zijn doel overtuigend schoon. Het was goed te zien dat Soufian el Kaddouri na maanden lange revalidatie zijn eerste minuten kon pakken op het veld. Volgende week staat Gemert op het programma en het is te hopen dat we wederom vele mogelijkheden kunnen creëren. Het rendement moet wel omhoog om 3 punten te pakken van Gemert. Youssef Laaroussi