9 mei 2015  Einde seizoen en afscheid met ook Kampioenen.

Geplaatst op 9 mei 2015 • 16:27 • ClubnieuwsSenioren

Zaterdag 16 mei a.s. op het PWA

Gebruikelijk aan het einde van het seizoen is dat er een wedstrijd van maar 2 x 30 wordt gespeeld met de Kampioenen van het 13e, 14e, 15e en ook onze zaterdag Kampioen.

Zij hebben met een gezamenlijk team de Sloterdijk van dit seizoen en spelen de wedstrijd tegen de eerste selectie.

Uiteraard een sfeervolle wedstrijd die om 18.00u zal beginnen op ons eigen sportpark. Het zal u niet verrassen dat er ook direct na de wedstrijd nog wel wat extra gezelligheid in ons clubhuis zal zijn.

 

Afscheid;

Van vertrekkende selectiespelers zal dan ook afscheid worden genomen. Natuurlijk met een woordje van onze voorzitter, een bloemetje en zal er ook wel wat in een glas op tafel komen.

De selectiespelers die gaan vertrekken zijn:

Sander van Weert die naar topklasser UNA gaat, Guus Peters en Rolf van de Boogaart die naar sv TOP zullen vertrekken, Sander Maas die terug naar Udi’19 zal gaan, Bryan van Deursen gaat naar vv Heeswijk en Rinse Wiekema gaat terug naar zijn vertrouwde SBC.

Vanuit de staf rond het tweede team, neemt ook Peter Bijvelds afscheid als trainer van de beloften en vanuit de staf rond het vaandelteam, zal keeperstrainer Joris van de Cammen ook gaan stoppen.

Reden genoeg om zaterdag 16 mei nog even naar het sportpark te komen en naast een gezellige wedstrijd, ook deel te nemen aan het afscheid van de hierin genoemde kanjers.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2015  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO