27 januari 2012  BlauwGeel’38/OW zal groeien met aanwinsten

Geplaatst op 27 januari 2012 • 13:19 • ClubnieuwsSenioren

Op twee fronten kracht erbij

Veghel – Voor de Veghelse hoofdklasser BlauwGeel’38/Otter-Westelaken, werden de ambities van de club extra duidelijk. Al geruime tijd is er in Veghel gesproken over de positie van een Veghelse hoofdklasser gesproken. Een stabiele hoofdklasser is als wens al menigmaal uitgesproken. Daarom ook zijn de Veghelaren naar de juiste mensen kunnen gaan kijken. Door de aanmelding van zowel Wesley Meeuwsen als ook van Rik van Griensven, heeft BlauwGeel/OW een prima invulling gekregen. Beide spelers zitten nu nog bij JVC Cuijk, en hadden de wens een nieuw club voor ogen te hebben. In Veghel hebben ze dat gevonden.

Wesley Meeuwsen, 25 jaar en woonachtig in Rosmalen, kan worden gezien als een perfecte invulling voor de spits. Staat bekend als een balvaste speler en is in staat om met zijn type spel, andere spitsen nóg beter te maken. Hij heeft tot drie keer toe de Coen Dillen trofee gewonnen (net als Alexander Mols dat ook 1x heeft gehad) en dus mag een menig doelpunt voor BlauwGeel van hem worden verwacht. In het dagelijks leven is Wesley verkoper in de electronica en samen met vriendin Denise, verwacht het stel in mei a.s voor de eerste keer trotse ouders te worden.

De andere nieuwkomer is Rik van Griensven, 31 jaar. Rik komt uit Nistelrode en is zgn . ‘karakter-jongen’. Hij is een sterke verdediger die zowel link als rechtsbenig is.Rik, in het dagelijks leven groepsleider in een jeugdgevangenis, woont samen met vriendin Heidi en het stel is trots ouder van een 7 maanden-jong zoontje.

In gesprek met beide spelers werd vooral duidelijk dat de ambitie van de Veghelse hoofdklasser een sterk punt is. “Een goeie selectie waarmee prijzen te pakken zijn”, zegt Wesley en Rik heeft het , naast de ambitie van club, ook over de selectie en voegt toe: “Een mooie en grote club met een warme uitstraling”.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2012  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO