9 maart 2015  Blauw Geel 2 verliest van Gemert 0-2

Geplaatst op 9 maart 2015 • 1:23 • Senioren

Ondanks de nodige malheur konden we met een prima team starten tegen medekoploper Gemert. Luc en Chamel van A1 en Martijn van BG zaterdag 2 zorgden daar ook voor. De eerste helft speelden we aardig en waren we iets beter dan onze gasten in een zeer sportief duel! Uiteindelijk was onze beste kans de kans na 1.35 minuten. De sympathieke en prima arbiter kon een zuiver strafschopgeval vanuit zijn positie helaas slecht beoordelen. Jammer voor ons maar de 0-0 ruststand gaf mogelijkheden. We wisten dat momenten allesbepalend zouden blijven. Die momenten waren voor Gemert. Eerst scoorden we ongelukkig in eigen doel en even later koos de arbiter voor de zwaarste straf toen hij een situatie als neerhalen van een doorgebroken speler beoordeelde. Zeker verdedigbaar maar sneu in een duel waarin verder geen kaarten nodig bleken en geel weliswaar coulant was geweest maar ook verdedigbaar. Nadien was het Gemert dat makkelijk heerste. De 0-2 viel en de gasten hadden zeker kansen op meer. Al met al een verdiende nederlaag omdat Gemert het geluk meer afdwong. We konden dan ook wel met de nederlaag leven in een mooi duel met aanknopingspunten voor de nabije toekomst. Peter Bijvelds