6 maart 2015  Beste voetbaltrainer van Nederland

Geplaatst op 6 maart 2015 • 13:36 • ClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillenDamesBusiness Club

Het kan nu voor Erwin van Breugel

Natuurlijk willen we onze trainer, Erwin van Breugel, allereerst feliciteren.

Wat een eer!

Juist hij, onze trainer, heeft dé nominatie te pakken!

Beste voetbaltrainer van Nederland, kun je natuurlijk niet zomaar worden; daar is nogal wat voor nodig. Maar op het moment van nominatie is er in feite daarmee al een titel voor je.

Door de VVON, de vakvereniging van voetbaltrainers, wordt jaarlijks en per district voordracht gedaan ter verkiezing voor die begeerde titel en dit jaar is in het zuiden gekozen voor……Erwin van Breugel.

Het u niet verbazen dat een dergelijke nominatie met groot plezier kan worden onderschreven en ook wij trots zijn met zijn verdiende eer, die op 15 mei a.s hem als één van 6 kanshebbers, kan worden vergeven.

De jongste trainer (24jaar) van Nederland met de juiste papieren, was hij bij het behalen van zijn TC1 licentie.

Erwin trainde een langere tijd de beloften van de bvo RKC in Waalwijk, is ook trainer bij Brabant United, heeft een geweldige ervaring als video-analist binnen de KNVB tbv jeugdelftallen, nam recent nog de verantwoordelijkheid voor eerste van RKC met o.a. de wedstrijd tegen Jong Ajax en tekende en-passend een 4,5 jarige overeenkomst als ass. trainer bij hetzelfde RKC m.i.v. het komende seizoen. In dit bijzondere rijtje dienen we niet overweldigende te laten dat hij ook nog in de USA ervaring op heeft gedaan bij THE Soccer Academy in Cleveland en in Chicago bij de club met de illustratieve naam: Winning Mood

Maar ook was hij voetballer (2003-2005)bij ons BlauwGeel en stond als trainer voor ’t Zand, alvorens hij hij zijn handtekening zette bij de Veghelse hoofdklasser, waar hij nu aan zijn tweede seizoen bezig is en ook al vast staat dat er nog tenminste een derde seizoen bij zal komen.

Dat Erwin een ‘voetbaldier’ pur sang is, zal dan ook niemand verbazen, ook vriendin Chantal en zoon Jayden niet.

De kwaliteiten van Erwin staan buiten kijf met zo’n ervaring, zijn wij al overtuigd. Nu die ‘andere deskundige’ van Nederland nog!

Erwin, namens de gehele BlauwGeel-familie nogmaals van harte proficiat met je nominatie en alle succes tijdens de finale Beste Voetbaltrainer van Nederland op 15 mei a.s in Zwolle!

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2015  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO