18 oktober 2015  Blauw Geel 2 verliest door eigen fouten

Geplaatst op 18 oktober 2015 • 22:05 • Senioren

Vandaag een prachtige wedstrijd op het programma in Gemert om de tegenslag van vorige week weg te poetsen. De 1e helft werd een kopie van vorige week waarbij de beste kansen in de counter voor Gemert 2 waren. Slordig balverlies van Blauwgeel 2 waarbij ook nog de verkeerde keuzes werden gemaakt, waren de inleiding  voor de counters van Gemert 2. Blauwgeel 2 creëerde weinig kansen doordat er weinig diepgang en balvastheid was bij de Veghelse ploeg.  Blauwgeel 2 werd bijna afgestraft door te frivole speelwijze van een aantal spelers waarbij het rendement niet voorop stond. Het mentale aspect bij een aantal spelers was niet voldoende om in de 1e helft tot een gewenst resultaat te komen. Een goed keepende Jan Willem zorgde ervoor dat de ruststand bij 0-0 bleef. In de rust werd aangehaald dat eenheid en de wil voor elkaar door het vuur te gaan, op dit moment de doorslag geeft of je de wedstrijd winnend of verliezend zal afsluiten. In de rust werd er al ingegrepen om dit voor elkaar te krijgen. Dit bleek niet voldoende te zijn.

In de 2 helft werd een vrije trap niet goed verwerkt en was Gemert 2 beter bij de les, de afvallende (2e) bal werd niet opgepakt. Gemert 2 schiet de bal fantastisch binnen (1-0). Vorige week werd binnen 12 minuten in de 2e helft de wedstrijd beslist, vandaag was dat binnen 2 minuten. Slordig balverlies voorin werd prima afgestraft door Gemert 2 (2-0). Een kwalijke zaak om te zien dat 2 wedstrijden binnen enkele minuten worden weggegeven door eigen fouten. Het feit dat er vandaag minimaal 5 spelers niet de bezieling hadden en de eenvoud in het spel konden opbrengen, zorgde ervoor dat de wedstrijd niet meer omgebogen kon worden in gunstig resultaat. Complimenten voor de mannen die zijn ingevallen en alles hebben geprobeerd om het tij te doen keren. Een goed signaal voor de andere spelers om het niveau weer op te pakken voor de volgende wedstrijd tegen 1e klasser SSS’18 a.s. donderdag voor de beker. Youssef Laaroussi