30 november 2014  Blauw Geel 2 pakt verdiend en uitstekend punt tegen Udi 2-2

Geplaatst op 30 november 2014 • 21:33 • Senioren

De wedstrijden tegen onze buren uit UDI zijn gelukkig nog altijd een beetje speciaal. Zo ook vandaag. We kwamen tegen het hoger geklasseerde UDI (bij winst periodekampioen) geweldig uit de startblokken. Met een absolute wereldgoal kwamen we in de 4e minuut op voorsprong. Alles was mooi! De passes van Gokhan, Ahmed en Rolf, het direct afleggen van Slobodan en het scoren van Rolf 1-0. Na een klein kwartier werden de gasten sterker en daar de mannen uit Uden op slimme wijze ons spel ontregelden deden wij dat niet. De sterk spelende Johan Vissers vond ongehinderd een opening en de spits scoorde 1-1. We waren bij rust het meest gelukkig met de gelijke stand. De Udenaren waren handiger, harder en uitgekookter. Na de pauze bleven onze gasten in eerste instantie de betere ploeg al gaven we nu meer weerstand. Een prachtige knal van afstand betekende echter 1-2. Gezien de kracht van de tegenstander verwachtten we nu dat het wel erg moeilijk zou worden. Dat werd gelukkig geen waarheid. We speelden met passie en overgave erg overtuigend. Daar waar we na een geweldige aanval een enorme kans misten was het even daarna zo ver! Wederom een fantastisch doelpunt via een opening van Cuneyt, een droompass van Stefano en een topgoal van uitblinker Ahmed 2-2. UDI rechtte de rug na deze gelijkmaker en we waren dan ook blij dat de arbiter het laatste fluitsignaal liet klinken. Een mooie 2-2 waarbij we ons niet lieten afleiden van ons doel en mentaal ook erg sterk bleken! Dat is wel eens anders geweest dus complimenten!