6 december 2015  Blauw Geel 2: Na de winterstop weer goed kunnen starten

Geplaatst op 6 december 2015 • 21:39 • ClubnieuwsSenioren

Na de zeperd van vorige week was blauwgeel 2 super gemotiveerd om een beter resultaat neer te zetten. Ondanks het gemis van een aantal spelers begon blauwgeel 2 goed aan de wedstrijd. In de 1e helft werd met vlagen aardig combinaties op de mat gelegd. Op cruciale plaatsen in het veld werden moeilijke oplossing gezocht. Dat is in de 18e minuut genadeloos afgestraft. In plaats van de bal simpel te kaatsen op een medespeler werd de actie te ver doorgevoerd, de bal werd door Nulandia 2 afgepakt en diep gestuurd, er werd verder niet goed ingegrepen en verkeerd ingeschat door de verdediging van blauwgeel 2 (0-1). Ondanks deze tegenslag bleef blauwgeel 2 goed voetballen. 100% opgelegde kansen werden helaas niet benut maar in de 39e minuut gooide Sami een goede voorzet voor het doel. De inkomende Slobodan ronde keurig af (1-1). Helaas werd een minuut later een zuiver buitenspel doelpunt goedgekeurd door de scheidsrechter (1-2). Het zit blauwgeel 2 in  deze fase ook niet mee.

Na de rust begon blauwgeel 2 goed en creëerde een paar mogelijkheden. In de 46e minuut bracht Yassine Slobodan in stelling om te scoren, die op zijn  beurt dat prachtig afronden (2-2). Het niveau van de 1e helft kon niet vol worden gehouden door een aantal blessures waardoor de al gehavende ploeg nog meer verder zakte in de wedstrijd, met als gevolg dat Nulandia nog de 2-3 in de 73e minuut binnentikte. Een zorgelijk momentje van de keeper (waar het licht even uit ging door de suikerspiegel ) bleek gelukkig geen gevolgen te hebben. Ook het plotselinge uitvallen van de zieke Mo is goed opgevangen door Wouter van de A1. Achmed bleef in de 1e helft al achter in de rust en hij hoopt dat de blessure meevalt. Al met al komt de winterstop als geroepen en kunnen de vele pijntjes/ blessures goed verzorgd worden, zodat we na de winterstop weer goed kunnen starten. Youssef Laaroussi