11 oktober 2016  Blauw Geel 2: Een goede teamprestatie

Geplaatst op 11 oktober 2016 • 10:44 • Senioren

Blauwgeel begon ontzettend goed aan de wedstrijd. Goed positiespel en een hoog tempo zorgde ervoor dat Deurne ondanks de pressie niet aan de bal kwam. Er werd goed onder de druk uit gevoetbald, mede door een uitstekende meevoetballende keeper. Verder was de uitstekende bewegelijke voorhoede van blauwgeel een plaag voor de defensie van Deurne. In de 22e minuut ronde Acmed Attak een mooie aanval af (0-1). In de 35e minuut was Sami Kutlu alert na een prachtige aanval onder leiding van een prima spelende Rolf vd Boogaart (0-2). In de 40e minuut was het wederom Acmed Attak die een prachtige voorzet van Emre Gumus afrondde. Even blijven hangen in de lucht en uitstekend geplaatst in de bovenhoek (0-3). Vijf minuten voor rust werd het slordiger en waren we even met de scheidsrechter bezig. Op dat moment profiteerde Deurne daar optimaal van en scoorde in de 44e minuut de (1-3).

Na de rust trok blauwgeel de mindere fase door. Blauwgeel had niet meteen een antwoord op de lange diepe ballen van Deurne. In de 60e minuut scoorde Deurne de 2-3. Het antwoord kwam vrijwel direct van Blauwgeel door een prachtige schot van Emre Gumus in de 65e minuut. Diagonaal precies in de bovenhoek, een juweeltje en een bekroning van een goede wedstrijd. Er volgde nog een paar goede mogelijkheden om de eindstand te vergroten, maar helaas was de scherpte afgenomen. Een goede teamprestatie waarbij alle linies de taken prima uit hebben gevoerd. Inclusief de invallers die een gretige en frisse indruk maakte in de 2e helft. Youssef Laaroussi