1 september 2021  Peter’s Corner Blauw Geel’38/JUMBO

Geplaatst op 1 september 2021 • 18:41 • NieuwsClubnieuws

Peter’s Corner Blauw Geel’38/JUMBO

Wie had dat gedacht dat het vaandelteam zich zo positief zou revancheren? Geef het toe en zal u voor zijn, ik niet. Dat baseer ik op de twee geleden nederlagen tegen FC Lisse (staat na twee nederlagen stijf onderaan) en O.S.S.’20. Maar ik maak graag een diepe buiging voor de 2-4 winst bij EVV Echt. Vond het al raar dat verschillende UDI’19 supporters (was daar voor Kliksport) mij al (te) snel toeriepen dat EVV weer op gelijke hoogte was gekomen, maar daarna niets meer zeiden. Ach we lachen er maar om en we hadden beiden ‘unne goeie dag’. Blauw Geel’38 won en de Udenaren noteerde in de competitie-opener eveneens een driepunter.

Door: Peter Kuijpers

Fietste deze week door het Julianapark waar de leiding van bouwdorp een buitenvergadering had gepland. Je ziet altijd bekenden bij dit mooie en al oude traditie evenement voor de jeugd. Freek Laurijssen, zat er als begeleider en aandachtige luisteraar ook bij. Gelukkig was hij zondag in De Bandert om u via twitter van het spelverloop te informeren. Dacht zo tijdens mijn passage van het komende evenement hoeveel kinderen hier spijkers in pallets timmeren die zaterdags tevens een balletje trappen bij onze club? Best veel denk. Alhoewel ook veel vaders en moeders een meer dan helpende hand bieden bij dit mooie evenement. Hulde voor al die vrijwilligers die dit mooie gebeuren mogelijk maken. We weten bij Blauw Geel’38 maar al te goed hoe je van deze mensen afhankelijk bent. Met dank aan regengod Pluvius die zich gedeisd hield op de tere ondergrond van de kuil in het park.

Blauw Geel’38/Jumbo – Unitas
Een 4-1 nederlaag werd het in oktober vorig jaar in de op één na laatste wedstrijd. Op 11 oktober won Blauw Geel’38 nog van Dongen met 4-0 en was het over en uit met de competitie. De reden is bekend en ik wil het C-woord eigenlijk niet meer in mijn mond nemen. Hopelijk en ondanks die Antivaxxers blijft ons die ellende bespaard dit seizoen. Dus nogmaals laat je vaccineren de enige manier om het monster te bestrijden. Unitas speelde de eerste competitiewedstrijd niet omdat het veld van Hercules onderwater liep. Zondag kwam Quick op bezoek en werd het bloedeloze ‘Frits van Turenhout’ 0-0.  Met vijf nieuwelingen inclusief trainer Michiel van Oostrum werd het een gelijkspel. Bij Blauw Geel’38 zijn er absoluut nog onzekerheden, maar wie maalt daarom wie zondag in Echt het grut wat inviel zag schitteren! Zondag fluit scheidsrechter Stan Teuben wiens vader Tjapko trainer Reinald Boeren van Gemert assisteert. Om 14.00 uur gaat de bal aan het rollen en u kunt daarbij aanwezig zijn.

 

EVV Echt 023 – Blauw Geel’38/Jumbo O23
Of zo moet zijn, maar komende zaterdag reist Blauw Geel’38 O23 af naar EVV Echt waar het vaandelteam zo fraai won. Of dat een voordeel is zal moeten blijken, maar de Limburgers zijn in ieder geval gewaarschuwd denk ik. Het  is voor Blauw Geel’38 O23 de opening van het seizoen waar het volgende week thuis speelt tegen SV Venray. We wensen het team, dat zich danig liet zien in de voorbereiding, alle succes toe. Om 17.30 uur wordt er afgetrapt in Echt.

 

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2021  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO