22 april 2019  Peter’s Corner Blauw Geel’38/JUMBO

Geplaatst op 22 april 2019 • 16:56 • NieuwsClubnieuws

Peter’s Corner Blauw Geel’38/JUMBO

Even weggeweest en de reden is bekend, maar we hebben het een plek gegeven hoe anders we het graag hadden willen zien. Dank voor jullie begrip. Deze week een korte Corner omdat komende week de standaardjeugdteams niet spelen. Die komen pas op zaterdag 4 mei aan voetballen toe. Maar raadpleeg deze site om het zeker te weten.

Door: Peter Kuijpers

Het vaandelteam piept en kraakt waar nacompetitie of nog erger dreigt. Zaterdag gingen de mannen van Niels met 2-4 dapper onderuit. Op basis van het laatste uur deed de uitslag geen goed aan de verhoudingen in het veld. JO 19-1, de vlaggendrager van het jeugdvoetbal bij Blauw Geel’38, is de grootste optant voor het kampioenschap en promotie naar de Derde Divisie. Het zou voor het jeugdvoetbal en aanzien van de club goed zijn als we weer een derde divisionist kunnen noteren.

Zo maar wat dingen…
De aanmeldingen voor het spaarkasfeest komen nog maar summier door. Het kan toch niet zo zijn dat we straks met die paar aanmeldingen die we tot nu toe binnenkregen die hele kipkar leeg moeten kluiven. Laat het even weten en niet roepen naar Manuela of Lisbeth ‘ja, wij komen ook’ Gewoon mij even appen of mailen. 06-53385101 of peter@peterkuijpers.nl of je komt of alleen je envelop op komt halen. Voor een introduce betaal je 17.50 euro extra. Nog iets, vergeet je naam niet te melden als je een app of mail stuurt en of je doorgaat met sparen, dat is ook belangrijk.

Geen Blauw Geel’38/Jumbo pagina in de Stadskrant
De Blauw Geel’38 pagina slaat een weekje over in verband met Pasen en de deadline niet gehaald kan worden. Volgende week verschijnt hij weer wel met een groot interview en nog meer feitjes en weetjes. Tot slot nog een diepe buiging voor de vrouwen van Blauw Geel’38 die na de nederlaag bij Mifano herstelden met winst in Uden op FC De Rakt.

 

 

 

 

 

 

 

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2019  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO