1 april 2024  Peter’s Corner 25

Geplaatst op 1 april 2024 • 21:11 • NieuwsClubnieuws

Peter’s Corner 25

Vandaag een beperkt programma voor de jeugd in de bovenbouw. Alleen JO-19-1 en JO-15 mochten de veters strikken op Paaszaterdag. Het eerste team won met een Narrow Escape van het bezoekende OJC Rosmalen. Nadat het lang achterstond waren Yassin en Mitchel succesvol voor de formatie van Maurice. Volgende week de superderby tegen en in Gemert. Blauw Geel’38 is doende aan een mooie serie zonder competitienederlaag. De laatste was op 3 februari waar met 2-1 verloren werd bij Sportlust in Woerden. Paasmaandag verspeelde TEC thuis twee dure punten tegen het bezoekende Hoek en blijft de fraaie derde plek van  Blauw Geel’38 intact.  Weinig of geen jeugdvoetbal, maar volgende week weer een vol programma en hopelijk heeft iedereen de jetlag van de zomertijd en Paaspop dan weer verwerkt.

Door: Peter Kuijpers

Senioren
JO 23 speelde niet en maakt zich op voor het duel komende zaterdag met competitie  laatste OJC Rosmalen. De vrouwen spelen zondag thuis tegen de nummer drie Juliana Mill.

Junioren jongens
JO 19-1 kwam in het duel met Forum Sport uit Voorburg bij Den Haag niet tot scoren. Het werd een bloedeloze 0-0. Volgende week speelt Blauw Geel’38 uit in het rustieke Gouda tegen Olympia. De stand geeft op dit moment een derde plek waar Spirit met zes punten meer de ranglijst aanvoert. JO 17-1 speelt zaterdag uit naar Berghem Sport waar JO 15-1 het thuis opneemt tegen Geldrop en JO 14-1 uit Limburg Geleen Zuid . JO 13-1 tot slot speelt ook thuis tegen de leeftijdsgenoten van DOVO uit Veenendaal.

Junioren meisjes
Een rustig weekend waar voor de eerste teams komende zaterdag de bal weer gaat rollen.
MO 17-1 speelt zaterdag als nummer drie tegen de nummer vijf ELI in Lieshout. MO 15-1 verwelkomt in Veghel zaterdag de nummer twee Festilent waar MO 13 treedt aan tegen de nummer voorlaatst Nieuw Woensel uit Eindhoven. Kortom de bal gaat weer rollen.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2024  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO