20 februari 2024  Peter’s Corner 21

Geplaatst op 20 februari 2024 • 11:25 • NieuwsClubnieuws

Peter’s Corner 21

We zijn weer afgeschminkt van het carnaval met wellicht nog overblijfselen van het traditionele askruisje als oude katholieke traditie. Nog een beperkt programma deze week zowel voor de jeugd als senioren. Het vaandelteam speelde wel en behaalde een keurige 2-0 zege op Quick uit Den Haag. Maurice en zijn team nestelde zich vaster in de top-3 van de Derde Divisie. Na zondag zwaaien we februari alweer uit dat in dit schrikkeljaar 29 dagen telt.

Door: Peter Kuijpers

Voetbal Senioren
JO 23-1 kon ook nog uitrusten van de carnavals prikkels. Volgende week zaterdag volgt het uitduel naar OJC Rosmalen. De vrouwen senioren hadden een vrij weekend en hervatten komend weekend de competitie met een uitduel naar Sportpark De Donk waar Boekelsport de tegenstander is.

Voetbal jeugd jongens
JO 19-1 won de carnavalswedstrijd op 10 februari (zo geeft de KNVB) met 2-1 van Olympia uit Gouda. Over twee weken volgt het uitduel met Forum Sport  uit Voorburg (bij Den Haag). JO 17 was vrij. Komende zaterdag volgt het tweede competitieduel en kom SV TOP naar Veghel. JO 15-1 was eveneens vrij en gaat volgende week voor het tweede duel als JVC Cuijk op bezoek komt. JO 13-1 speelde ook niet en begon de voorjaarscompetitie met een zege vorige maand op Gemert waar met 4-2 van gewonnen werd. Komende zaterdag uit naar MVV natuurlijk in Maastricht waar de dampen van het carnaval inmiddels wel opgetrokken zijn.

Voetbal jeugd meisjes
MO 13-1 kreeg een meer dan stevige nederlaag aangemeten. Op de Groenendijkse Kampen in Cuijk was de combinatie SIOL/JVC Cuijk met 14-1 te sterk. Volgende week komt Nieuw Woensel naar Veghel. MO 15-1 verloor voor carnaval met 6-1 van Vianen/HBV en speelt komende zaterdag op De Bundel in Zeeland uit bij de leeftijdgenoten van Festilent. MO 17-1 was ook vrij en ontvangt komende zaterdag het Lieshoutse ELI.

Volgende week geen corner.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2024  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO