6 februari 2024  Peter’s Corner 20

Geplaatst op 6 februari 2024 • 10:19 • NieuwsClubnieuws

Peter’s Corner 20

Een wat zure nederlaag van het vaandelteam in Woerden bij Sportlust’46 in de dying seconds van het duel. Jammer. Ook het team incasseerde zijn tweede nederlaag in de nieuwe voorjaarscompetitie en verloor met 0-2 van Kloetinge. Komend weekend ligt het voetbal stil en de reden is bekend. Dan heerst Prins Jaap D’n urste in Kuussegat.

Door: Peter Kuijpers

Carnaval en Blauw Geel’38 zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Onze club leverde al veel Prinsen en natuurlijk Jeugdprinsen. Kan me nog voetbalwedstrijden in carnavalskleding herinneren en natuurlijk de drukbezochte carnavalsavonden in de eigen kantine. Blauw Geel’38 heeft zelfs wel eens actief deelgenomen aan de optocht in Kuussegat. Het was een wagen met daarop een tribune die men van plan was te gaan bouwen. Een soort van lobby naar de gemeente. En geloof het of niet kort hierna werd begonnen aan de bouw van de eerste tribune die het sportpark rijk was. Waar zijn ze gebleven? Misschien eens iets om over na te brainstormen. Hoe dan ook wens ik eenieder gezellige dagen. Geniet ervan en kom gezond weer op de training na of op Aswoensdag. Alaaf.

Voetbal senioren
Ook het team incasseerde. O-23 verloor ook zijn tweede duel van de voorjaarscompetitie en ditmaal was Kloetinge te sterk met 0-2. Trainer Vincent: “Helaas verloren gisteren. Er is in het team niet veel veranderd in vergelijk met de eerste seizoenshelft. Het voetbal is zelfs van een hoger niveau de eerste twee wedstrijden. We  zitten alleen in een fase waar we moeilijk scoren. We domineren de wedstrijden en creëren veel kansen gisteren zeker vijf honderd procent kansen, maar geen goals. Ik heb er alle vertrouwen in dat als we zo blijven voetballen de resultaten zullen volgen. Dinsdag spelen we tegen ASWH om 19.00uur carnavals zaterdag.” De vrouwen verloren met 1-5 van Schijndel. Een stevige nederlaag heet dat dan. Op zondag 25 februari  gaat de reis naar de Vonders in Boek waar Boekel Sport de tegenstander is om 11.00 uur gaat de bal rollen.

Voetbal jeugd jongens
JO 19-1 ging nipt onderuit bij OJC Rosmalen. Op de Groote Wielen werd het 3-2 voor de roodzwarte formatie. Na de wint vorige week op DIO is het puntenaantal van drie punten voldoende voor vier punten en een middenmoot plek. Het programma geeft een thuiswedstrijd met carnaval??? Komende zaterdag tegen Olympia uit Gouda. Dan op 2 maart pas volgt de volgende wedstrijd en die is uit naar Forumsport in Voorburg bij Den Haag. JO17 bleef steken op een 2-2 gelijkspel bij O.S.S.20. Over drie weken op 24 februari kom SV TOP-1 naar Veghel. JO 15-1 deed het met een zevenklapper door met 0-7 te winnen bij DIO in Afferden. Ook dit team speelt pas over drie weken in een thuisduel met JVC Cuijk (wonnen met 3-0 van Geldrop) Mooi duel dat zeker. JO 13 won vorige week maandag al van Gemert. Over drie weken volg de verre reis naar Maastricht waar MVV de tegenstander is.

Voetbal jeugd meisjes
MO 17-1 ging met kleine cijfers thuis onderuit tegen Volharding/Sambeek met 1-2. Dit team heeft na twee wedstrijden één puntje. Over drie weken komt uit Lieshout ELI naar Veghel. MO 15-1 verloor ook en verloor met de stevige cijfers van 6-1 bij SVO/Vianen HBV. Na carnaval op 17 februari wordt het een uitwedstrijd bij EGS’20 in Escharen. MO 13-1 speelde voor het laatst op 20 januari en verloor toen met 0-5 van SV de Braak. Ook dit team mag na carnaval op 17 februari de veters weer strikken met een uitduel naar SIOL/JVC Cuijk op de Groenendijkse Kampen in Cuijk.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2024  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO