14 mei 2018  Nieuwe ondersteuning Kwadrant Arbo

Geplaatst op 14 mei 2018 • 9:52 • NieuwsClubnieuwsBusiness Club

Nieuwe ondersteuning voor de club
Kwadrant Arbo verricht ondertekening

Tijdens het bijzondere samenzijn van de BC-leden op vrijdag 11 mei j.l., werd ook door Kwadrant Arbo het contract met de businessclub voorzien van de nodige handtekeningen. Initiator van Kwadrant Arbo, de heer Jo Bos, was van de partij om deze eerder gemaakte afspraak te bevestigen.
Kwadrant Arbo is al geruime tijd in Veghel en wilde met haar ondersteuning ook de maatschappelijke betrokkenheid van de organisatie hiermee ondersteunen.

Kwadrant Arbo B.V. is een adviesbureau op het gebied van verzuimbegeleiding, arbeidsomstandigheden en gezondheidsmanagement. “Wij vinden het van belang dat er samen met de werkgever invulling wordt gegeven aan gezondheidsmanagement, waarbij o.a. duurzaam inzetbaarheid en vitaliteit een  dient te zijn. De heer J.H.L.W. Bos en de heer T. Tijbosch zijn geregistreerde bedrijfsartsen met een brede expertise en veel ervaring en kennis van wetgeving op diverse fronten binnen de Arbodienstverlening. Ons doel is om samen met u als werkgever tot een kostenbesparing te komen op het gebied van o.a. verzuim en WIA instroom. Maar daarnaast ook samen zorgen voor een prettige werksfeer en enthousiaste medewerkers, waarbij iedereen verantwoordelijk en bewust is voor zijn of haar eigen gezondheidsgedrag. Kwadrant Arbo heeft haar vestiging aan de Pater vd Elsenlaan en voor meer info kijkt u op www.kwadrant-arbo.nl

Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2018  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO