2 februari 2022  Maak kennis met ons nieuwe lid van de Businessclub: Noordkade Uitjes!

Geplaatst op 2 februari 2022 • 16:05 • NieuwsClubnieuws

Maak kennis met ons nieuwe lid van de Businessclub: Noordkade Uitjes!

Met ingang van het seizoen 2021-2022 heeft ook Noordkade Uitjes zich verbonden aan de Businessclub van Blauw Geel ’38. Volgens Roel Kouwenberg, eigenaar van Noordkade Uitjes, is dit een echt een ‘één-tweetje’. Roel is vanaf jongs af aan betrokken bij Blauw Geel. Eerst als jeugdspeler – waar hij vanaf 4 jaar alle selectie elftallen doorliep – en later als seniorenspeler in de toenmalige 3e en 2e elftallen met trainer Lodewijk van Helvoirt. Tijdens deze jaren heb ook met veel plezier diverse B- en C elftallen getraind. Tussen 2007 en 2011 was er een korte uitstap naar Rhode, een prachtige tijd waar ik veel vriendschappen aan over heb gehouden.

Eén van die vriendschappen startte bij Rhode. Geert van der Hagen, eigenaar van Bakkerij Verhoeven en Roel startte, eigenlijk als een geintje, in 2015 Escaperoom Veghel. En dat geintje is helemaal uit de hand gelopen zo verteld Roel. Wat echt als een geintje begon is uitgegroeid naar een prachtig bedrijf met 20 verschillende activiteiten die we aanbieden op de Noordkade. Zo kan je kiezen uit verschillende binnen activiteiten zoals Escaperooms en het bijlwerpen en in de zomer ben je van harte welkom voor o.a. de waterproeverijboot, suppen en onze elektrische steps. Er is van alles te doen voor jong en oud.

Niet alleen heeft Roel zich gebonden aan de businessclub van Blauw Geel’38. Met ingang van dit seizoen is Roel ook actief in het bestuur als opvolger van John Verkuijlen en aanspreekpunt voor de commerciële zaken. “Een leuke uitdaging al zeg ik het zelf. Roel hoefde er dus niet lang over na te denken toen John hem benaderde. Ik vind het leuk om te ondernemen en andere ondernemers te spreken en te leren kennen. Dit is dus een prachtige stap voor mijn zaak en mijzelf en tevens kan ik zo iets terug doen voor de club die jarenlang voor mij klaar heeft gestaan, eindigt Roel.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2022  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO