30 januari 2022  Peter’s Corner Blauw Geel’38/JUMBO

Geplaatst op 30 januari 2022 • 14:06 • NieuwsClubnieuws

Peter’s Corner Blauw Geel’38/JUMBO

Dalende ziekenhuiscijfers geven een goed gevoel

Zou het dan eindelijk toch over zijn met die pandemie? De door de overheid voor mogelijk gehouden besmettingsopnamen zijn gelukkig uitgebleven. Elke dag liggen er tot nu toe minder patiënten in de ziekenhuizen inclusief op de intensive care afdelingen. De referentiekaders die bepalend zijn voor de adviezen van het RIVM. We gaan weer voetballen. Deze week kwam de KNVB met het vervolg van de competities. Een competitie qua datums gestoken in een nieuw jasje. Alles moet worden uitgespeeld met als einddatum tweede pinksterdag op zondag 6 juni.

Door: Peter Kuijpers

De KNVB wil dat in vier maanden realiseren en moeten op 26 juni alle degradaties en promoties bekend zijn. Dat het een lange zit wordt is op voorhand een zekerheidje. Blauw Geel’38/Jumbo speelt twee midweken. Op woensdag 23 maart uit naar Unitas en op woensdag 6 april de derby thuis tegen Gemert. Omdat het vaandelteam keurig op schema ligt wordt er pas op 20 februari begonnen met een thuiswedstrijd tegen Groene Ster. De eerste twee wedstrijddagen, op 6 en 13 februari, worden door de bond gebruikt als inhaaldagen. Eveneens zijn de wedstrijden bekend van 0-23 die op 12 februari (AWC uit) en op 26 februari de competitie afsluiten thuis tegen Dongen. De 26e is carnavalszaterdag maar die gaat zoals op zoveel plekken in ‘Kuussegat’ niet door.

Winterstop
We zien ook dat de jeugdcompetities weer langzaam aan het opstarten zijn daar komen we binnenkort weer op terug. Zoals gezegd een lange competitie ligt nog voor ons. Het zal veel vragen van de fysieke gesteldheid van spelers. De breedte en fitheid van selecties zullen bepalend zijn waar je als team gaat eindigen. Wel mooi dat het eindelijk weer gaat beginnen na die véél te lange verplichte winterstop.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2022  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO