6 september 2012  Sv BLAUW GEEL’38/JUMBO en FC DEN BOSCH

Geplaatst op 6 september 2012 • 9:34 • ClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillenDames

De Blauw-Gelen uit Veghel en Blauw-witten uit ’s Hertogenbosch kennen al een jarenlange en voortdurende, prettige samenwerking. Voor de leden en betrokkenen van onze club, is er door FC Den Bosch opnieuw een kans neergelegd om voetballiefhebbers extra tegemoet te komen. Betaald voetbal is voor Veghel om de hoek maar zo voordelig als nu bij FC Den Bosch, hebben we het niet eerder mogen meemaken. Nog meer bijzonder dat het, naar mijn weten, een unieke gelegenheid is om met het kijken naar betaald voetbal –in dit geval FC Den Bosch- onze eigen club, Blauw Geel’38/Jumbo dus, toch in directe zin te steunen. Daarbij komt nog dat er zelfs ook diverse individuele extra zijn te verdienen.

Je kunt bijna spreken van ‘spanning vooraf en…. Geschenken toe.

Op 14 september a.s zal in stadion BrainWash De Vliert, de thuiswedstrijd van FC Den Bosch worden gespeeld tegen ex eredivisionist Exelsior uit Rotterdam.

Voor maar €. 3,00 -waarvan dus ook nog eens één euro terugkomt bij Blauw Geel’38/Jumbo– geniet u op 14 september a.s. om 20.00 uur van ongetwijfeld een heerlijke pot voetbal in Den Bosch.

Ga met je team, ga met vrienden, nodig als (senioren)team je shirtsponsor uit of wat je ook bedenkt….. ook jouw Blauw Geel’38/Jumbo komt het ten goede.

Vanaf 6 september ligt er bij het wedstrijdsecretariaat het formulier klaar om jou en je team aan te melden. Profiteer, geniet, pak je evt. prijs van de aktie en geef je eigen club een euro.

Simpeler kan niet en wij wensen jou en vrienden nu al veel plezier.

Namens bestuur sv Blauw Geel’38/Jumbo, Vincent van Liempt; pr&communicatie

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2012  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO