24 augustus 2014  Sport2000 opnieuw ‘hofleverancier’ bij Blauw Geel’38/JUMBO

Geplaatst op 24 augustus 2014 • 20:32 • ClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillenDamesBusiness Club

Nike kleding voor de gehele vereniging. Bij de Veghelse hoofdklasser is het ene nieuws nog niet geweest, als er al opnieuw prima ontwikkelingen zich aandienen. Zaterdag 23 augustus was het al een drukte van belang door de fantastische spel- en voetbaldag en een bazaar voor onze pupillen met ’s avonds ook al de eerste bekerstrijd van het vaandelteam, maar ook was het de juiste tijd om de ondertekening van Sport 2000 en BlauwGeel’38/Jumbo plaats te laten vinden. 

John Verkuijlen, eigenaar van drie vestingen met het Sport 2000 label, zat nu als ‘hofleverancier’ van de vereniging aan tafel om het contract –maar liefst 4 jaar- te ondertekenen met algemeen voorzitter Frank Pulles en voorzitter van de businessclub, Gerard de Kock aan tafel om de gemaakte afspraken te bekrachtigen.

Natuurlijk werd er een fraaie fotosessie gedaan met de voltallige a-selectie op de achtergrond onder het fraaie nieuwe beeldmerk van de club wat nog maar kort geleden het daglicht kreeg te zien. John zegt na de ondertekening met grote ‘smile’: “We hebben als Sport2000 een uitstekende deal mogen maken met het a-merk Nike. Voor de club een grote maar flogo-blauw-geelantastische verandering die ik natuurlijk ook als clubman en leverancier van harte ondersteun…..da’s logisch”. Voorzitters’ Frank Pulles en Gerard de Kock zien in Sport 2000 en Nike een prima partner waarbij de club zeker wel zal varen. “De uitstraling die we hierbij achter ons hebben staan(zie foto) geeft ons een trots gevoel…. We staan er fantastisch op de komende jaren”, vertrouwde ons Frank Pulles nog toe.

Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2014  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO