13 maart 2014  Scheidsrechter veldvoetbal: Geef je op!!!!

Geplaatst op 13 maart 2014 • 9:56 • ClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillenDames

Lijkt het je leuk voetbalwedstrijden in goede banen te leiden en denk je over voldoende leidinggevende capaciteiten te beschikken om dat voor elkaar te krijgen, dan ben je de juiste persoon om scheidsrechter veldvoetbal te worden. Wij zorgen tijdens de Basisopleiding scheidsrechter veld (BOS) voor een gedegen praktische opleiding, zodat je met voldoende ‘bagage’ aan de slag kunt bij de A- en B-junioren en senioren. Je kunt verenigings- of KNVB-scheidsrechter worden.

Tijdens de opleiding oefen je op het veld leiding te geven aan 22 spelers en het toepassen van de spelregels. Het gaat daarbij onder meer om de 17 voetbalspelregels, organisatie en administratie, kennis van voetballen en voetballers, leiding geven, blessurepreventie en de praktische toepassing van deze onderwerpen.

Organisatie 
De opleiding bestaat uit zeven bijeenkomsten van 3 uur, een spelregeltoets en een examen strafrapport. Daarnaast fluiten de deelnemers, als zij voor de KNVB wedstrijden gaan leiden, minimaal twee stagewedstrijden onder begeleiding van een (gekwalificeerde) Praktijkbegeleider Scheidsrechter. De opleiding wordt op avonden gegeven, in de regel op een accommodatie van een voetbalvereniging. Tijdens de opleiding houden de deelnemers een logboek bij, die ze na afloop van de opleiding inleveren bij de docent. De deelnemers die aan de voorwaarden voldoen, ontvangen het diploma “Basisopleiding Scheidsrechter Veldvoetbal”. Zij kunnen vervolgens worden aangesteld bij jeugdwedstrijden en/of wedstrijden in het lagere seniorenvoetbal.

Start 
Zodra er veertien deelnemers zijn!

Toelating 
Vanaf de leeftijd van 16 jaar. Het is mogelijk dat vooraf een toelatingsgesprek wordt gehouden.

Kosten 
€ 51,00 (inclusief cursusmateriaal)

Informatie en aanmelding 
Bij Toon van de Aa; 06 50 29 19 91; senioren@blauwgeel.nl

Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2014  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO