10 augustus 2014  Pupillen voetbaldag en kledingbazaar op 23 augustus om 09:30 uur

Geplaatst op 10 augustus 2014 • 6:01 • ClubnieuwsJuniorenPupillenDames

De E- en F-pupillen worden op 23 augustus om half tien op het sportpark verwacht. De ochtend zal om 10.00 uur starten met een circuittraining. Aan ieder team worden vier verschillende oefeningen aangeboden waarbij de techniek centraal staat. Ieder element zal 12 minuten in beslag nemen waarna er gewisseld wordt. Na een korte pauze om 11.00 uur zal om 11.15 uur worden gestart met onderlinge wedstrijden. Alle detail informatie v.w.b. o.a. veldindeling en tegenstanders vinden jullie in het programma overzicht dat om 09.30 uur aan jullie in het wedstrijd secretariaat wordt uitgereikt. Meld je daar om half tien dan ook even. Het einde van het programma staat gepland om 12.15 uur.  

De D-pupillen verwachten we om half twee op het sportpark. Voor hen geldt hetzelfde programma als bij de E- en F-pupillen. Om 14.00 uur starten we met de circuittraining en om 15:15 uur zal gestart worden met de onderlinge wedstrijden. Het einde van het middagprogramma is voorzien om 16:15 uur. Wederom zal alle detailinformatie om 13.30 uur aan jullie in het wedstrijdsecretariaat worden verstrekt.  

Naast het programma voor de kinderen willen die dag ook gebruiken om jullie als leiders te informeren over de taken die de technische commissie binnen Blauw Geel uitvoert. Rob van de Heuvel zal voor de E- en F-pupillen om 12.30 uur in de kantine van Blauw Geel een korte presentatie geven waarin hij e.e.a. toelicht over o.a. de scouting en het beleid aangaande selectie teams binnen Blauw Geel. Ik wil de leiders van de E- en F-pupillen dringend verzoeken om daarbij aanwezig te zijn. 

Voor de leiders van de D-pupillen is deze bijeenkomst gepland om 13:00 uur. Wederom in de kantine van Blauw Geel. Ik hoop op een grote opkomst vanuit jullie zijde. 

Op 23 augustus organiseren we voor de tweede keer de kledingbazaar. Waarschijnlijk ben je in de vakantie uit je voetbalkleding gegroeid! Tijd dus voor iets nieuws ……

kledingbazaar verkoop

En je te kleine voetbalkleding kan je natuurlijk bij ons inleveren. Doe dat bij het wedstrijdsecretariaat of in de kantine bij Blauw Geel (vanaf half augustus mogelijk). Alle schone en goed bruikbare voetbalkleding en schoenen zijn welkom. Natuurlijk gaat het wel om kleding voor pupillen en junioren! Met de kleding die je inlevert, maak je andere voetballers bij Blauw Geel’38 blij. Misschien vind je zelf ook iets naar je zin op de kledingbazaar. Je krijgt geen vergoeding voor de kleding.

Wanneer is de Kleding bazaar?

Tijdens de pupillen voetbaldag op 23 augustus  vind je de Kledingbazaar  in of nabij de kantine van Blauw Geel. Alle ingeleverde spulletjes zijn dan uitgezocht en nagekeken en liggen voor je klaar. Tegen kleine prijsjes natuurlijk…. We hebben ieder uur weer andere kleding in onze kraam. Heel veel mooie voetbalspullen! Dus loop geregeld langs. Het is de moeite waard.

De opbrengst gebruikt het jeugdbestuur om activiteiten te organiseren voor de jeugd.

Kortom 23 augustus is een dag om naar uit te kijken. Samen met ouders, broertjes, zusjes, opa en oma’s wordt het vollop genieten van veel voetbalplezier. Voor de kinderen op het veld en voor het rest langs het veld en op het terras van Blauw Geel.

Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2014  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO