5 augustus 2014  Beste blauwgelers,

Geplaatst op 5 augustus 2014 • 9:06 • ClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillenDames

Terwijl veel van onze leden van de vakantie genieten of nog aan het nagenieten zijn van de geweldige prestatie van “ons oranje” in Brazilië, zijn er bij Blauw Geel al weer diverse mensen in de weer om de voorbereidingen te treffen voor het komende seizoen. Materialen worden gecheckt en waar nodig hersteld of vernieuwd, de kantine wordt weer hard gewerkt om alles op orde te krijgen, in de wasruimte zijn alle tenues weer gecontroleerd en in orde gemaakt, Sport 2000 heeft alle zeilen bij moeten zetten om het prachtige nieuwe tenue in grote aantallen op voorraad te hebben (wat natuurlijk is gelukt) en veel vrijwilligers zijn al druk in de weer om het seizoen op tijd te kunnen laten beginnen. Na een succesvol seizoen voor Blauw Geel 1 en 2 die beide tot op het einde hebben meegestreden om het kampioenschap en BG 2 de beker wist te winnen, zijn de verwachtingen hoog gespannen. De wil om naar de Topklasse te promoveren is dan ook volop aanwezig en zou sportief gezien een fantastische prestatie zijn.

De jeugdopleiding van Blauw Geel begint ook steeds meer vorm te krijgen en ook dit jaar zullen Lodewijk, Jack, Rob en Coen er alles aan doen om het niveau verder omhoog te krijgen. Trainers worden getraind en/of verder opgeleid zodat er een toename van kwaliteit zal zijn waar de hele vereniging van kan mee profiteren. Ook voor de recreatieve teams is er voldoende trainingsstof aanwezig.

We zijn nog wel op zoek naar meer vrijwilligers voor zowel facilitaire zaken (oa materiaalmensen) als teamleiding (oa trainers en leiders). Ik zou dan ook iedereen willen verzoeken om binnen de eigen omgeving te vragen of er nog mensen zijn die de Blauw Geel familie willen komen versterken. 

In de komende weken zal er weer wat beweging gaan komen op het sportpark en worden de trainingen weer opgestart. Alleen deze gedachte geeft al een goed gevoel en laat mijn buik kriebelen. De mannen van het Nederlands elftal onder de bezielende leiding van Louis van Gaal hebben laten zien dat er met veel jonge jongens uit de Eredivisie een fantastische teamprestatie neergezet kan worden op wereldniveau. Dit is voor het Nederlands voetbal een geweldige opsteker en kunnen we met z’n allen als voorbeeld nemen. Ik heb er in ieder geval weer heel veel zin in en kan haast niet wachten totdat het seizoen weer van start gaat. Laten we er met z’n allen weer een mooi seizoen van maken waarbij we met elkaar maximaal kunnen genieten van onze sport.

Dit kunnen we natuurlijk niet realiseren zonder vrijwilligers die hun ziel en zaligheid geven, iedereen op zijn eigen manier, maar wel met 1 doel, het mogelijk maken van het uitvoeren van onze passie; Voetbal. Zonder al deze vrijwilligers kunnen wij helemaal niets. Ik hoop dan ook van harte dat al deze vrijwilligers zich komend seizoen met dezelfde gedrevenheid gaan inzetten. 

Alle blauwgelers, vrijwilligers, begunstigers, sponsoren, fans, familie van, vrienden van en kennissen van, heel veel succes maar vooral heel veel plezier het komende seizoen. 

Met sportieve groet,
Frank Pulles
Voorzitter Blauw Geel ‘38/Jumbo

 

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2014  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO