11 augustus 2014  Nieuwe uitstraling voor sv Blauw Geel’38/Jumbo

Geplaatst op 11 augustus 2014 • 12:19 • ClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillenDames

Clublogo maakt deel uit van vernieuwing
Voorzitter Frank Pulles is in zijn nopjes! Al eerder had hij gesproken over diverse vernieuwingen maar na een overleg met ere-voorzitter Wim Verwegen, werd het een kwestie van tijd. Met de complete vernieuwing van zowel de kleding als ook de huisstijl van de club, is nu, in het 76e levensjaar van de club, ook een nieuw beeldmerk een fantastische pluim op de status van grootste club in Veghel. Wim Verwegen, natuurlijk o.a. bekend om fraaie wijze van vormgeving en reclameman bij uitstek, ging aan de slag. De wensen van voorzitter Frank Pulles werden, zoals verwacht mocht worden, tot in detail en nauwgezet uitgevoerd door Wim die met zijn creativiteit  tot een ‘heerlijk’ fraai clublogo wist te komen. “De inspiratie had ik als clubman natuurlijk al snel te pakken maar ook de stijl van een ‘echt voetbalclublogo’ wilde ik beslist tot uiting brengen”, zo spreekt de vml. voorzitter. “Ik ben blij dat natuurlijk voorzitter Frank Pulles ermee in zijn nopjes is,  maar evenzo is het van belang dat het beeldmerk tot de verbeelding spreekt voor iedereen…. Leden en begunstigers. Ik denk dat dit zeker gelukt is”, spreekt Wim met gepaste trots. 

Voorzitter Frank Pulles is duidelijk: “ Ik vind het enorm mooi en ik ben er ontzettend blij mee. In de afgelopen periode heb ik het beeldmerk mogen zien groeien met daarbij de gehele huisstijl en dat voelt nu al zeer vertrouwd”, zo zegt Frank. “Mooi is dat nu alles ook op het sportpark in stijl kan worden gebracht en ook dit mooie clublogo fier zal prijken op alles wat BlauwGeel is. Dat de ere-voorzitter dit heeft willen doen is natuurlijk het bewijs van perfecte clubgeest”. 

Door Hans Brouwer, mede eigenaar van PixCompany, dat al jaren voor Blauw Geel alles tot in de puntjes weet te verzorgen, werd de ‘beide voorzitters’ het nieuwe clubshirt voorzien van natuurlijk het nieuwe logo aangeboden. De club kan hiermee weer lange tijd vooruit en opnieuw werd naast goede samenwerking maar weer eens bewezen dat Veghels’ grootste vereniging niet stil zit en klaar is voor de toekomst.

logo Blauw Geel38_new

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2014  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO