5 mei 2012  Blauw Geel E10 Kampioen!!!

Geplaatst op 5 mei 2012 • 21:57 • ClubnieuwsJuniorenPupillenDames

Afgelopen zaterdag was de wedstrijd der wedstrijden voor onze E10. Uit tegen Erp kon de E10 kampioen worden met in ons achterhoofd wetend dat Rhode ook al kampioen was en 9 wedstrijden hadden gewonnen en maar 1 verloren.  En wij met 8 gewonnen en 1 verloren en sowieso al een beter doelsaldo (70voor&13tegen)als Rhode wisten wat ons te doen stond die morgen en dat was winnen. Vroeg aan gekomen in Erp was het beginnen geblazen de jongens gingen zich omkleden en kwamen naar buiten toe voor de warming-up. Onder toeziend oog van de mee gereisde ouders, die binnen een lekker kop koffie hadden gedronken. Na de warming-up was gedaan gingen de jongen de bal rond spelen even lekker het bal gevoel krijgen. Toen was het 09:15uur moment van de waarheid Blauw Geel E10 begon aan hun kampioenswedstrijd. Al snel zag je dat de jongens minder zenuwachtig waren dan de leiders zelf en kregen al snel mooie en grote kansen, maar de bal wou er op dat moment gewoon niet in. Toen werd het toch 0-1 voor Blauw Geel door een hard goed ingeschoten bal kwam Blauw Geel op voorsprong en niet veel later viel de 0-2. Toen bleef het even rustig en ging het gelijk op met meer kansen voor Blauw Geel. Vlak voor rust scoorde Blauw Geel nog de 0-3 en 0-4. En het was rust. Dus Maikel en Kevin riepen de spelers bij elkaar om te zeggen dat ze goed speelde en zo door moesten gaan. Na de bespreking van de 1e helft gingen we beginnen aan de 2e helft. Blauw Geel begon weer goed maar nu kwamen er ook goede Kansen voor Erp maar door goed keepers werk van de Keeper van E10 bleef de bal uit de Goal. Blauw Geel maakte toen snel de 0-5 en 0-6 en waar kans was op meer greep Erp zijn slag en wist nog 3keer te scoren. Eindstand 3-6 en Blauw Geel E10 Kampioen!! En daar vloog de confetti achter de goal van Erp toen de scheidsrecht op zijn fluit blies. Een grote vreugde van spelers en trotse ouders. Jongens ik wil zeggen echt super prestatie van jullie ik heb genoten om met jullie te werken en ik weet dat Kevin dat ook heeft. Wij zijn echt super trots op wat jullie hebben gedaan en dat het is gelukt wat in het begin als grapje begon werd uit eindelijk toch het mooiste sprookje dat is uit gekomen. Ook wil ik alle ouders Bedanken voor alle support die ze hun kinderen hebben gegeven. Want vergeet niet dat dit de jongens zijn die uit de Trainingsgroep zijn gekomen. Echt ik heb niet meer woorden over voor jullie het is Fantastisch en zie jullie op vrijdag 1juni graag weer bij Blauw Geel in de kantine voor de Kampioensreceptie.

De leiders Maikel de Wilde en Kevin Klaren!!!