25 augustus 2014  Mededeling vanuit Blauw Geel’38/Jumbo en SPORT2000 mbt het nieuwe tenue.

Geplaatst op 25 augustus 2014 • 13:34 • ClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillenDames

Mededeling vanuit Blauw Geel’38/Jumbo en SPORT2000 mbt het nieuwe tenue.

 Zowel Blauw Geel’38/JUMBO als ook Sport 2000 (Veghel) krijgen zeer positieve reacties op de keuze en kwaliteit van het nieuwe tenue. Nu natuurlijk voorzien van het schitterend nieuwe logo. Nike is een echt A merk met een fantastische uitstraling, en daar wil je als club graag mee geassocieerd worden. Ook gezien de prijsstelling mbt het shirt, is deze goedkoper voor alle leden t.o.v. het speciale aanmaak zoals het vorige clubshirt.

Met ingang van dit seizoen verkoopt SPORT2000 alleen nog de Nike collectie aan alle leden van Blauw Geel’38. Dat wil niet zeggen dat iedereen nu verplicht wordt om een nieuw shirt te kopen. Voor de overgang hebben wij 1 jaar aangehouden, wat inhoudt dat het spelen in een ‘oud’ shirt nog 1 seizoen jaar mogelijk is en dus iedereen in het seizoen 2015-2016, in de “nieuwe” outfit zal spelen.

Indien er teams zijn die nog niet volledig in het nieuwe shirt voetballen, heeft Blauw Geel in samenwerking met SPORT2000 nog voldoende tenue’s van het vorige beschikbaar om de uniformiteit op het veld te waarborgen. De leiders van deze teams kunnen met hun afdelingsverantwoordelijke dit tijdig kenbaar maken en regelen.

Vraag en antwoord:

  • Kan ik nog Blauw Geel ‘oude’ shirts kopen bij SPORT2000?

Nee, deze zijn niet meer beschikbaar.

  • Wat als er 3 spelers een nieuw tenue hebben gekocht en de rest niet?

De overgang naar het nieuwe shirt zal heel natuurlijk verlopen, er is voldoende nieuwe voorraad bij SPORT2000 in veghel, tevens heeft Blauw Geel voldoende ‘oude’ shirts om deze als bruikleen in te zetten voor diverse teams.

•             Ik heb geen club logo op mijn shirt?

In competitie verband is het verplicht om met het club logo te spelen! Bij aankoop van een shirt zijn  deze reeds gedrukt op het shirt.

Mocht je ander vragen hebben rondom de overgang, kun je contact opnemen met John Verkuijlen van SPORT2000, met mailadres: commercielezaken@blauwgeel.nl

Met sportieve groet,Bestuur

Blauw Geel’38/JUMBO

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2014  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO