25 augustus 2014  ING helpt de ontwikkeling van meisjes voetbal bij BlauwGeel38/JUMBO

Geplaatst op 25 augustus 2014 • 13:41 • ClubnieuwsJuniorenPupillenDames

Na het uitzetten van een zgn. ‘pitch’ voor alle amateur voetbal verenigingen door ING Nederland, is BlauwGeel’38/Jumbo één van de landelijke gelukkige verenigingen die uitverkoren werd. Bij BlauwGeel werd bewust gekozen om deze belangrijke impuls aan te wenden voor het meisjesvoetbal. Meisjesvoetbal is beslist een groei-element binnen de meeste verenigingen en ook bij BlauwGeel is dat niet anders. Voorafgaand aan de start van dit seizoen, maakte ING duidelijk dat ook BlauwGeel tot de gelukkige behoorde. Een ondersteuning die ook structureel kan worden aangewend en tegelijk werd bij deze start besloten ook het gehele ‘meidensegment’ van de vereniging in nieuw te steken.

Zaterdag 23 augustus was het zover. 

Vertegenwoordiger Sabine Groot Antink, binnen de bank belast met Hypotheken, Business banking en Private Banking in onze regio en Rob Wagemaker, geen onbekende, die de regio directie voert in deze regio en ook het Land van Cuijk, vertegenwoordigde de bank en vanuit BlauwGeel waren algemeen voorzitter Frank Pulles, Gerard de Kock (voorzitter BC) en John Verkuijlen(commerciele zaken BG) aanwezig. “Fantastisch dat we dit hebben kunnen doen voor de meisjes van BlauwGeel. ING is natuurlijk een bekende in het nationale voetbal, maar ook op amateur niveau zien we het belang van ondersteuning in”, sprak Sabine de club toe. Dat Sabine ook nog dochter bij de meiden in het nieuwe tenue zag maakte het voor haar persoonlijk extra gezellig. “ Maar ook mijn kinderen Luc en Daan spelen hier hoor….. ook daar ben ik blij mee”, zo voegde zij toe. Natuurlijk waren er bloemen voor Sabine en Rob en ook Rob was verheugd dat BlauwGeel dit heeft mogen verkrijgen.

“Ik vond het zelfs spannend; De club ligt me natuurlijk dicht aan het hart maar de beslissingen n.a.v. de presentaties, lagen niet op mijn bordje maar kende een landelijke beslissing. Dubbel mooi dus dat het dan ook hier bij BlauwGeel terecht mag komen. Ik zal dan ook met genoegen de verrichtingen van de meiden blijven volgen”. Bij de ondertekening waren er natuurlijk ook dankwoorden van voorzitter Frank Pulles. “ Ik ben blij dat ING een voetbalhart heeft. Dat de komende minimaal 3 jaren onze BlauwGeel meiden hier van gaan profiteren, is voor hen en de club een fantastisch vooruitzicht”. 

Meer info: Vincent van Liempt communicatie@blauwgeel.nl

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2014  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO