2 september 2015  JUMBO spaaractie brengt Blauw Geel’38 400 nieuwe ballen!

Geplaatst op 2 september 2015 • 16:07 • ClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillenDames

Gedurende de aktie periode van Jumbo Supermarkten in Veghel (de Boekt en de Bunders) werd al snel duidelijk dat het een succesvolle actie zou zijn. Zo succesvol zo als nu is gebleken, is toch een aangename verrassing voor alle partijen gebleken. U heeft als consument bij de plaatselijke Jumbo Supermarkten zo enthousiast gereageerd op deze kans, dat het maximaal resultaat tot stand is gekomen.

Zondag 6 september, voorafgaand aan de eerste thuiswedstrijd van ons vaandelteam, is de feestelijke overhandiging van maar liefst 400 ballen die de club hierdoor heeft weten te vergaren. De wekelijkse winkel-winnaars zijn dan, samen met de beide bedrijfsleiders Ton en Erik, te gast bij de wedstrijd vs EHC uit Limburg.

Tientallen winnaars, dus medespaarders van onze nieuwe ballen, zijn dan te gast en krijgen een mooi plekje op de tribune. Even na 14.00uur worden de ballen overhandigd aan onze voorzitter, Frank Pulles en tegelijk worden door Jumbo Supermarkten een gelijkwaardig aantal ballonnen in de lucht gelaten.

De vereniging is u allemaal zeer dankbaar voor uw spaarinzet en ook Jumbo Supermarkten willen wij graag dankzeggen voor de geweldige geste. Wij zijn er trots op!

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2015  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO