2 september 2015  Jeugdloterij 2015 start voor iedereen op zaterdag 5 september

Geplaatst op 2 september 2015 • 16:23 • SeniorenJuniorenPupillenDames

Het feest van de jaarlijkse jeugdloterij gaat weer van start! Een feest is het zeker. Niet alleen voor de jeugdafdeling zelf, waar de netto opbrengst geheel aan ten goede komt, maar ook voor de enthousiaste jeugdleden zelf en natuurlijk voor de prijswinnaars aan het einde van de verkoop periode. Niet alleen kunnen de jeugdige lotenverkoper zelf leuke prijsjes winnen maar belangrijk is natuurlijk dat het uiteindelijk de eigen jeugdafdeling ten goede komt. Alle pupillen leden dragen op deze manier hun steentje bij om voetbal bij Blauwgeel op de ingeslagen weg een blijven voortgang en ontwikkeling mee te geven. Natuurlijk is de steun van de ouders van onze jeugdleden een wezenlijke bijdrage die onze jongste leden ook niet kunnen en willen missen.

jeugdloterij_2015

De prijs van de loten, is gelijk aan de voorafgaande jaren. Slechts €.0,50 per lot en dat maakt een ‘boekje’ van 20 loten dan ook slechts 10 euro.

De verkoop start op zaterdag 5 september! 

Natuurlijk willen de kinderen dit ook bij ouders, buren en kennissen ‘aan de man/vrouw’ brengen, maar ook tijdens uw bezoek aan ons sportpark kunt u worden gevraagd deel te nemen. Net als dat dit kan gebeuren bij het winkelend publiek in het Veghelse centrum of waar u ook maar openbaar aanwezig bent. Het is tenslotte aan de inventiviteit van al onze pupillen waar ze u willen benaderen. Natuurlijk zullen zij ook zeker al onze senioren willen benaderen. Je kunt je natuurlijk ook zelf bij hen melden. Aan eenieder doen we dan ook de oproep: Help mee aan de voetbalmogelijkheden van BlauwGeel’38 en help de jeugd verder met de verwezenlijking van hun sportieve en ambitieuze voetbaldroom.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2015  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO