18 mei 2015  JUMBO én BlauwGeel’38…. succesvolle start voor jeugdballen.

Geplaatst op 18 mei 2015 • 18:38 • ClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillenDames

Vorige week stonden de beide Veghelse winkels van onze hoofdsponsor JUMBO Supermarkten aan de start van de grote actie voor onze club.

Sparen bij de boodschappen…..maar juist ZONDER dat het u ook maar iets kost.

Tenslotte krijg je bij iedere €10 een munt en dat komt onze club direct ten goede.

Boodschappen doen is tenslotte een primaire zaak voor ons allemaal en dat u deze nu doet met een extra doel, lijkt al in eerste week van de actie duidelijk geworden.

Op de Boekt en op de Bunders bent u van harte welkom bij uw JUMBO-filiaal en natuurlijk wordt het daar direct duidelijk wat de actie in zich heeft.

Met al die muntjes, die ook in een keurige presentatie zichtbaar zijn in de beide filialen, helpt u onze club mee aan de vervanging van al die voetballen die nodig zijn om onze grote jeugdafdeling te kunnen laten spelen….. zowel de trainingen als ook de wedstrijden.

U begrijpt en weet, dat we honderden ballen nodig hebben maar daarom heeft JUMBO deze actie dan ook gedurende 8 weken ingepland.

In de afgelopen eerste week, heeft u al geweldig uw best gedaan. In de beide filialen zijn gezamenlijk door al 57 ballen door u bijeen gebracht, wat als groot start-succes mag worden gezien.

De club, en onze jeugd in het bijzonder, is u uiterst dankbaar.

Beweeg ook nog meer vrienden en familie om samen met JUMBO, de BlauwGeel-jeugd blijvend te helpen.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2015  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO