17 mei 2015  Leuke wedstrijd en gezellig afscheid

Geplaatst op 17 mei 2015 • 18:08 • ClubnieuwsSenioren

Zaterdag de 15e mei was het zover.

De kampioenen van BlauwGeel teams van dit seizoen, zijnde 13, 14 15 en natuurlijk het zaterdagteam, waren de gasten van het vaandelteam.

Ieder jaar weer is er deze traditie die na afloop in een prima sfeer, wordt vervolgd met het afscheid van enkele selectiespelers en/of stafleden.

Zo ook dit jaar weer.

Dat de wedstrijd natuurlijk niet het allerhoogste niveau kan behalen spreekt voor zich vriend en vijand is er van overtuigd dat het steeds een heerlijk en gezellig potje voetbal is.

Het feit dat menigeen na afloop nauwelijks zeker wist of het nu 4-3 was of 4-4, spreekt dan voor zich.

Gezien de inzet van veel spelers vanuit de ‘Kampioenen’ is het voor ons een gelijkspel geworden.

Direct na de wedstrijd en de douche, is er een belangrijk moment voor vooral de supportersclub.

Zij geven het gehele jaar door punten aan de spelers van 1 om daarmee aan het einde van het seizoen The Man of the Year te benoemen.

Wil van de Nieuwenhuizen, Frans van Breugel en natuurlijk ook Nel van de Akker

Vertegenwoordigde de supportersclub en deelden de eer uit aan Mark Dobbelsteen die derde werd, Sander van Weert pakte de 2e plaats en de titel van dit seizoen ging dit keer naar Gerke van de Akker.

Gerke speler van het seizoen.

Gerke speler van het seizoen.

Door voorzitter Frank Pulles, werden de spelers en stafleden die afscheid namen nog even toegesproken en door Frans Schepers natuurlijk voorzien van een bloemetje.

Uit de selectie zelf werd door aanvoerder Gerke ook nog een shirt met naam in lijst aangeboden voor de bewezen diensten.

Voor Peter Bijvelds, coach en trainer van het tweede team en Joris van de Cammen die het trainen van de keepers onder zijn hoede had, werd door de voorzitter ook lovende woorden en dankbaarheid uitgesproken.

De spelers die afscheid namen, Guus Peters, Rolf van de Boogaart, Sander Maas, Giovanni Henskens, Rinse Wiekema Bryan van Deursen en ook Sander van Weert, kregen een gelijke eer met voor ieder een persoonlijk woord.

Het bleef nog enige tijd zeer gezellig in ons clubhuis en natuurlijk met hapje en drankje gezellig geëvalueerd.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2015  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO