27 februari 2012  Jeugdloterij gaat a.s. zaterdag 03 maart van start

Geplaatst op 27 februari 2012 • 10:23 • ClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillenDames

Beste Elftalleiders en Jeugdspelers van Blauw Geel’38/OW

Ook in 2012 zal de jeugdafdeling van jouw vereniging een loterij gaan organiseren welke op zaterdag 3 Maart 2012 a.s. van start zal gaan. Middels deze vooraankondiging willen wij jullie hier alvast van op de hoogte brengen. Het verzoek van ons, de jeugdloterijcommissie, is om te zorgen dat jij als leider, of jij als speler, aktief mee gaat doen aan deze loterij. Als leider ben je in staat om je spelers te motiveren en als speler wordt er van je verwacht dat je je team en je vereniging niet in de steek laat.

Ongewijzigde regels.

De regels voor de jeugdloterij in 2012 zijn ongewijzigd ten opzichte van 2011. Dit betekent dat van ALLE jeugdleden wordt verwacht dat ze een boekje aan de man gaan brengen. Dit betekent ook dat we ook dit jaar de niet ingeleverde loten ( al dan niet verkocht ) doorberekenen aan het betreffende jeugdlid! Met andere woorden, het boekje niet verkocht en ook niet ingelverd gaat een boete van €10,- met zich meebrengen.

Let op!

De loten kosten 50 cent per stuk, 20 loten per boekje. Kortom, een tientje per boekje! Stimuleer elkaar om de loten te verkopen en indien gewenst zijn er nog extra boekjes te verkrijgen op de welbekende adressen. Er zijn leuke prijsjes beschikbaar voor diegenen die de meeste loten verkopen !!! Én er zijn prijsjes beschikbaar voor elk team waarvan ALLE spelers hun boekje verkocht hebben.

Alvast bedankt voor jullie hulp en stimulans,

BlauwGeel’38/OW

Jeugdloterijcommissie,

Namens deze,

Jan Goijaarts

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2012  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO