6 april 2012  Investering Blauw Geel’38 voor de toekomst

Geplaatst op 6 april 2012 • 16:01 • ClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillenDames

Veghel – Al langere tijd was het te lezen op de eigen website van de Veghelse Hoofdklasser: ‘Gezocht…. Hoofd Jeugd Opleidingen. Een oproep die ‘ruikt’ naar ambitie en bovenal planmatig leek voorbereid. Aan die vraag is op donderdagavond een einde aan gekomen, beter gezegd een invulling voor gevonden. De club is er blij mee en het nieuw ‘Hoofd’ ook. Na het voeren van enkele gesprekken met zowel de technische staf jeugd als ook die van de senioren heeft huidig hoofdtrainer Francois Gesthuizen de handdoek opgepakt.

Naast hoofdtrainer van de eerste selectie zal Francois dus nu ook ‘de toekomst’ van de Veghelse hoofdklasser onder zijn verantwoording nemen. Een overeenkomst die werd afgesloten voor direct één jaar met een gelijke termijn als optie. Een dergelijke functie (bij de jeugd) had hij nu ook bij FC Den Bosch maar deze wordt dus gestopt waardoor Gesthuizen zich geheel op Blauw Geel’38/Otter-Westelaken kan en zal richten.

Huidig jeugdvoorzitter Joost Vlassak en kandidaat jeugdvoorzitter Koen van Dijk zijn, samen met hun technische staf bij de jeugd, zijn zeer verheugd met het rondkomen van deze bijzondere functie bij Veghels’ grootste vereniging. Francois zal alvast met zijn voorbereidingen beginnen en m.i.v het nieuwe seizoen zijn functie gaan uitvoeren.

Beide partijen zijn naast verheugd met de overeenkomst ook trots en verwachten natuurlijk veel van ook deze bijzondere samenwerking. Binnenkort zal de officiële overeenkomst met handtekeningen worden bekrachtigd.

 

Blauw Geel’38/OW en Roy van Lokven uit elkaar

Veghel – Dat de wens van de Veghelse hoofdklasser is om met zoveel mogelijk Veghelse spelers in de hoofdmacht te spelen, is al langer duidelijk.

Daar maakte Roy van Lokven, toen hij 2 jaar geleden vanuit Zeeland naar Veghel kwam, dan ook een uitzondering op.

Blauw Geel’38/Otter-Westelaken heeft samen met van Lokven en  mede door het scherper neerzetten van het beleid, in overleg met Roy gekozen voor het stoppen van de samenwerking met Zeelandse harde werker.

‘Roy is een harde werker en heeft zich met alle krachten ingezet voor de Veghelse club’,zo zegt een woordvoerder van de club. Wat van Lokven gaat doen is nog niet helemaal duidelijk maar wel staat vast dat hij nog zeker een paar wil blijven spelen. Er blijken andere belangstellende voor de snelle spits, maar verder dan dat werd ons (nog) niet medegedeeld.

Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2012  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO