28 september 2014  Geflatteerde nederlaag tegen Orion.

Geplaatst op 28 september 2014 • 7:32 • JuniorenPupillenDames

Het was prima weer om weer eens lekker te gaan voetballen.  We begonnen met druk
zetten, maar dat pakte niet goed uit: 1-0 achter na 15 seconden. Daarna waren we 30 minuten sterker, maar vergaten we onszelf te belonen. Tot aan de rust hadden we het zwaar, maar kwamen we niet meer in de problemen dus 0-1 achter met rust. We besloten na de rust wat in te zakken en dat deden we naar behoren en we kregen 2 goede kansen echter werden deze gemist. Na wat slordigheidfoutjes viel de 0-2. Hierna gingen de kopjes wat hangen en kregen we de 0-3 tegen na een strafschop en vervolgens de 0-4 na een fantastische actie van de linksbuiten. Al met al zeer geflatteerd, volgende week vol voor de overwinning! Met milieuvriendelijke groet, John van de Donk