28 september 2014  Maatschappelijke stage bij Blauw-Geel ‘38/JUMBO

Geplaatst op 28 september 2014 • 8:08 • ClubnieuwsJuniorenPupillenDames

Onze voetbalclub staat voor ontspanning, saamhorigheid, sfeer  gecombineerd met sportieve prestaties. Het is een voetbalvereniging voor jong en oud.. De club bestaat uit ruim 1600 leden.

Wat is maatschappelijke stage?

Tijdens de middelbare school is het verplicht om een maatschappelijke stage te lopen. Doel van de maatschappelijke stage is dat alle jongeren tijdens hun schooltijd kennis maken met én een onbetaalde bijdrage leveren aan de samenleving.. Wat is er dan leuker dan een sportvereniging helpen? Bij Blauw-Geel ‘38/JUMBO bieden we je alles wat je wenst: plezier, omgaan met andere mensen, eigen verantwoordelijkheid binnen een leuke, sportieve omgeving.

Leerling profiel

Voor alle leerlingen hebben wij mogelijkheden (VMBO – HAVO – VWO). Je kunt een complete maatschappelijke stage bij ons lopen maar ook een gedeelte van je benodigde uren kun je bij ons invullen.

Een greep uit de mogelijkheden

Assisteren bij trainingen en/of wedstrijden;  
Wekelijkse trainingen voor kinderen van 5 – 12  jaar (D, E en F pupillen) op verschillende dagen en tijdstippen van september t/m juni.
Assisteren bij organisatie evenementen;
Bij Blauw-Geel ‘38/JUMBO  hebben we bij de jeugd een activiteitencommissie. regelmatig organiseren wij een evenement voor verschillende doelgroepen. Hulp is daarbij altijd gewenst.
Fluiten van wedstrijden; 
Ben je iemand die de leiding durft te nemen voetbalster en lijkt het fluiten van wedstrijden je wat? Misschien heb je een scheidsrechters diploma of wil je dit graag gaan halen?
Facilitaire 0ndersteuning:
beheer kleedkamers, uitgifte materialen, onderhoud velden, werkzaamheden voor de kantine, schoonmaak.
Mail ons als je interesse hebt en we gaan samen met jou kijken welke maatschappelijke stage het beste bij jou past ! Je kunt ook een bezoek brengen op zaterdagen tussen 10.00 – 12.00 uur.
Contactpersoon: Herman de Wilde (hermandewilde@home.nl)

Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2014  |  Privacy & Cookies