3 november 2015  Blauw Geel B1 wint ruim van Olympia

Geplaatst op 3 november 2015 • 11:16 • ClubnieuwsJuniorenPupillenDames

Het is een belangrijke wedstrijd om de concurrenten nog verder van ons af te schudden. ‘Geen onderschatting’ zegt Lionel de trainer voor de wedstrijd. De hele week is goed naar de wedstrijd toe getraind, dit door goede inzicht van assistent Coen. De wedstrijd begint, de gebroeders Klein Breteler zitten op de bank, dus het belooft een moeilijke wedstrijd te worden. Blauw Geel zet direct goed druk en spelen goed en snel over. Dit resulteert dan ook snel in een doelpunt van Rick. Daarna had Blauw Geel de overhand in de wedstrijd wat ook bleek in de score, want het werd al snel 3-0 door 2 fraaie doelpunten van TvD #7 aka Tonaldo. Martijn en Stan brachten de score voor het rustsignaal op 5-0, waardoor de wedstrijd gespeeld is. Na rust kwamen de “knappe” gebroeders Klein Breteler erin en de iets minder knappe Tijn en Paulo. De tweede helft hielden we de concentratie goed vast en konden we uitlopen naar 12-0. De ene aanval was nog mooier dan de ander, maar dat had toch wel veel met de tegenstander te maken. Door deze uitslag hebben we de 1ste periode ongeslagen afgesloten!!

PS 1. Jelle had bijna zijn eerste goal van het seizoen gescoord: Hij maakte een goede loopactie en werd op 1 op 1 gezet, maar tevergeefs schoot hij die bal via een stuit over het doel. Jelle kon zijn tranen niet bedwingen en liep terug naar eigen helft.

PS 2. Nog 2 mensen die we niet moeten vergeten: onze behaarde, maar zeker ‘swaghebbende’ vlagger en onze topscorer van Blauw Geel 1 Gerke THE BEAST. Bij deze willen wij hen bedanken voor hun inzet voor ons. Jelle en Tom