26 april 2015  Blauw Geel A1 laatste uitwedstrijd

Geplaatst op 26 april 2015 • 19:52 • JuniorenPupillenDames

Vandaag onze laatste uitwedstrijd van dit seizoen we wisten dat als we vandaag zouden winnen nog een theoretische kans hadden om rechtstreekse degradatie te ontlopen.We begonnen ook goed en geconcentreerd aan dit duel en hadden de eerste helft ook de beste kansen. Maar zoals eigenlijk het gehele seizoen al veel moeite met scoren.Omdat we achterin niets tot weinig weggaven gingen we met een 0-0 stand rusten. Over de tweede helft kunnen we kort zijn een makkelijk gegeven strafschop bracht de gastheren op een 1-0 voorsprong. Daarna was bij ons het geloof op een goed resultaat over en kom Rhode nog 2 x scoren. Volgende week de laatste wedstrijd thuis tegen Spero. Jammer jongens maar het is helaas niet anders. John van de Donk