11 maart 2012  A2 doet wat het moet doen tegen JVC

Geplaatst op 11 maart 2012 • 21:02 • JuniorenPupillenDames

Gezien de uitslagen van de concurentie vorige week zaterdag was het zaak om vandaag van onze tegenstander uit Cuijck 3 punten te pakken!!!!! Jelmer en Wout moesten met A1 mee vanwege blessures. We hadden iedereen op Jordy v Stiphout na aanwezig want dit was z’n laatste wedstrijd schorsing. Maar kregen van B1 Martijn v Kleef als extra wissel. We speelden op deze zaterdagmiddag onze wedstrijd op veld 3 wat natuurlijk een verschil is met het kunstgras, maar tegen deze tegenstander mochten we ons daar zeker niet achter verschuilen. We begonnen sterk aan de wedstrijd met redelijk druk vooruit en dat was ook voor onze gasten best lastig om een bal naar voren te schieten, want voetbal zat er zeker niet in. Maar zeker voor ons was het af en toe gewoon erg lastig combineren op dit veld, en er ging veel mis makkelijke ballen over 5 a 10 meter die niet aankwamen, of de controle ervan dus mede daardoor kon JVC vaak nog corrigerend op treden. Maar het meeste gevaar kwam toch van A2, dat werd duidelijk door het grote % aan balbezit. Via een vrije trap van de linkerflank was het Alex die de bal een laatste zetje kan geven omdat iedereen de bal mist, 1-0. Zo af en toe kwam JVC eruit via de lange bal en maakten we het ons erg lastig omdat JVC zeker de duels niet schuwde af en toe zelfs over het randje maar de scheids liet dat toe. Een paar minuten voor rust is de bal aan de rechter kant waar Michel een hoge harde bal voor de goal geeft, en daar is dan Thijs die die bal beheerst achter de kansloze keeper kopt.

Rust

In de rust werd alleen maar aangegeven dat we moesten proberen de wedstrijd zo snel mogelijk te beslissen, anders zouden we het nog wel eens moeilijk kunnen krijgen. Verder weer met dezelfde inzet en concentratie beginnen als in de eerste helft. Verder geen wissels,

We maakten in een tijdsbestek van 10 minuten nog eens 2 goals eerst een vrije trap van Nick en daarna is het Thijs die z’n 2e maakt van deze middag. Dus 4-0 met nog een dik half uur. We waren steeds beter aan het spelen getuige nog zeker 3 a 4 goede kansen die we gehad hebben, maar helaas af en toe mede door het slechte veld gewoon niet konden verzilveren. Invaller Cagdas maakte een kleine 20 minuten voor tijd zelfs nog 5-0, zeker op dat moment niet geflatteerd, we hadden zeker een grote marge kunnen/moeten opbouwen. Daarna werden we natuurlijk wat gemakzuchtiger en kreeg JVC zelfs een paar mogelijkheden om nog tegen te scoren. Uiteindelijk gebeurd dat dan toch een kleine 5 minuten voor tijd schiet de spits vanaf links de bal via binnenkant paal binnen. (Niels kansloos) Niet veel later fluit de scheids af van deze eenrichtingswedstrijd waarin JVC nooit echt het gevoel heeft gehad we kunnen hier in Veghel stunten. Jongens proficiat met deze overwinning, er zijn nog 8 finales te gaan en dan hopen we natuurlijk op weer zoveel publieke belangstelling want op een of andere manier krijgen we daar toch een extra boost van. Aankomende week weer lekker trainen en dan volgende week de altijd lastige uitwedstrijd naar DAW in Schaijk, dit is ook nog een concurent voor de titel. Hopelijk zijn er weer voldoende ouders en andere suporters om ons aan te moedigen naar opnieuw een overwinning. Denk aan het vervoer mannen.