13 september 2013  75 jarig jubileum Blauw Geel’38/Jumbo

Geplaatst op 13 september 2013 • 10:28 • ClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillenDames

Bloed, zweet en tranen zijn er aan voorafgegaan maar het was zeker de moeite waard! Wat hebben we een prachtig jubileum gevierd. Zaterdag kleurde heel Veghel Blauw en Geel. De jeugd van Blauw Geel was op 4 plekken in verschillende wijken te bezichtigen, de Leesthoeve, het Juliana park, het Zuid en in de Bunders. Op deze locaties werden ouderwets straat/pleintjesvoetbal partijtjes gespeeld. De vele reacties waren een en al lof en luidde als volgt; dit is de mooiste dag in mijn leven, nog nooit zo’n leuke dag gehad, wat heb ik genoten vandaag, etc., etc.. Hier doe je het voor! Zaterdagmiddag ging heel de meute naar het PWA sportpark en werden er penalty’s genomen. Direct daarna werd de hele jeugd op frietjes getrakteerd. Na deze middag kon het eigenlijk al niet meer stuk.

Zaterdag laat in de middag was er een speciale bijeenkomst voor de BC leden en was er tijd voor een kort officieel moment. Zowel KNVB als Gemeente spraken hun lof uit over de grootste verenging van Veghel. Na het officiële gedeelte was er tijd voor een hapje en drankje voor de BC leden en genodigden. Om de overgang naar het feest wat makkelijker te maken was er een gastspreker uitgenodigd, de voetbalhooligan, die menig BlauwGeeler in de maling nam tot groot genoegen van het publiek. De feestavond die daarop volgde was als vanouds!! Een geweldig sfeervol voetbalfeest waar het bier en de bitterballen in overvloed werden geconsumeerd. Dit alles werd begeleid door een fantastische band en ook de ‘Duitse’ volkszanger sloeg prima aan. De talloze spontane en leuke reacties die er zijn binnengekomen bevestigde dat het geslaagd is geweest.

Zondag stonden er diverse speeltoestellen voor de jeugd, waren het de G teams die beide het spits afbeten en hun wedstrijden speelden op het hoofdveld waarna de wedstrijd prominente Veghelaren tegen prominente BlauwGeelers plaatsvond. Tijdens deze dag was er muzikale begeleiding door Marcel Jansen die zowel de rol van  DJ vervulde als die van zanger. Ook hier werd nog goed nageborreld door de BlauwGeelers. Samen met velen heb ik mogen genieten van een prachtig jubileum weekend. Dit weekend heeft zoals ik al heb gemeld, bloed, zweet en tranen gekost. De vrijwilligers die het mogelijk hebben gemaakt wil ik dan ook heel hartelijk bedanken voor hun eindeloze inzet en betrokkenheid. Zonder deze vrijwilligers hadden wij  met z’n allen niets kunnen vieren. Ik wil geen namen noemen maar de jubileumcommissie verdient hierbij een extra welverdiende pluim en speciaal woord van dank. Op naar de 100!! 

BlauwGeelers, bedankt voor het fantastische feest. 

Frank Pulles

Voorzitter Blauw Geel’ 38/Jumbo, de mooiste club uit Brabant

Foto-impressie 75-jaar bestaan Blauw Geel’38/JUMBO

Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2013  |  Privacy & Cookies